Platby za nákup prostredníctvom operátora pripravuje aj Orange a Telekom

O2 včera informovalo o spustení novej služby. Za nákup softvéru, hudby alebo filmov z Google Play môžu zákazníci platiť cez operátora vo faktúre alebo sa im príslušná čiastka strhne z predplateného kreditu.

ikona

Za nákup v obchode Google Play môžete platiť prostredníctvom O2Operátor prináša ďalšiu novinku. Zákazníci rezidenčných programov majú možnosť platiť za softvér, film alebo hudbu v Google Play cez O2. Nakupovať aplikácie budú môcť aj zákazníci predplatených kariet.

Oslovili sme Orange i Telekom s otázkou, či plánujú sprístupniť svojim zákazníkom podobnú službu pri nákupe v obchode s aplikáciami ako spustilo O2. A tu sú ich odpovede:

Hovorkyňa Orangeu Alexandra Piskunová pre Fony.sk uviedla, že niečo podobné pripravuje pre svojich zákazníkov aj Orange, no bližšie informácie poskytne, až keď to bude aktuálne.

Telekom je na tom podobne: ”Na zavedení takejto možnosti pre našich zákazníkov momentálne pracujeme. Detaily ohlásime čoskoro”, povedal Michal Korec, hovorca spoločnosti.

Doplnené o nové, aktuálne stanovisko 19. 2. 14:35 hod.:

"Momentálne pracujeme na zavedení takejto možnosti platby nielen v obchode Google Play, ale aj u partnerov Microsoft a PayPal. Detaily ohlásime čoskoro.“

Zákazníci Telekomu však majú možnosť za online nakúpený obsah u partnera Mopay zaplatiť vo faktúre alebo strhnutím kreditu už teraz.

Už v súčasnosti môžu zákazníci Telekomu uhrádzať produkty a služby prostredníctvom faktúry alebo z kreditu u partnera Mopay, ktorý zabezpečuje predovšetkým predaj kreditov do rôznych online hier, ako napríklad World of Tanks či Gameforge. Prostredníctvom Mopay je tiež možné uhrádzať obsah v rámci sociálnej siete Badoo.

Zákazníkom s paušálom príslušnú čiastku za digitálny obsah či službu vyúčtujeme v mesačnej faktúre za služby mobilnej siete. Zákazníkom s predplateným kreditom odpočítame príslušnú čiastku za digitálny obsah či službu z kreditu,” dodal Michal Korec.

obr. telekom.sk

Aký je váš názor? Uvítali by ste možnosť zaplatiť za kúpený obsah od tretích strán vo faktúre alebo z kreditu?

Diskusia k článku:

galaxi 20.02.2015 - 05:56

Zastavte tuto kapitalisticku vypalnickú lúzu. Vratme sa ku klasike, k peniazom, ktoré boli pokrite zlatom.

Knoxville20.02.2015 - 10:04 Trvalý odkaz

R.I.P Gramatika obidvaja.To sa neda citat...

Celá diskusia 4 príspevky