Na jeden záber: Samsung Galaxy A3

Po väčšom a vybavenejšom súrodencovi nového radu Galaxy A sme pred redakčnou kamerou vyobracali aj menší 4,5-palcový model s qHD displejom a 8 Mpix fotoaparátom.

Samsung Galaxy A3 dostal štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačnú pamäť RAM a 16 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 64 GB. Android beží vo verzii 4.4.4 KitKat a je doplnený o známe používateľské prostredie TouchWiz. Super AMOLED displej s 4,5-palcovou uhlopriečkou má dostatočné qHD rozlíšenie (540 x 960 b.).

ikona

Samsung Galaxy A3 - dizajn na jednotku, displej na trojkuRecenzia 4,5-palcového androidu s qHD rozlíšením, kovovým lemom po stranách, elegantnou unibody konštrukciou a výbavou strednej triedy. Sklame cenou.

Na fotografovanie a nahrávanie videí nájdete zadný osemmegapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, fanúšikovia autoportrétov využijú prednú päťmegapixelovú kameru s množstvom inovatívnych fotografických funkcií, napríklad Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face a Rear-cam Selfie. Medzi špecifikáciami nechýba HSPA+, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth a 1 900 mAh batéria.

Na jeden záber: Samsung Galaxy A3

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu