Telekom: Valentínska súťaž o LG G Pad 8.0

Telekom zaradil do akciovej ponuky osempalcový tablet s HD displejom a podorou LTE. Zároveň ho môžu dvaja zákazníci vyhrať vo Valentínskej súťaži.

LG G Pad 8.0 ponúka solídnu hardvérovú výbavu v dobrom dizajne. Je vybavený štvorjadrovým procesorom, 1 GB operačnou pamäťou RAM, 16 GB vnútorným priestorom s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 64 GB a operačným systémom Android vo verzii 4.4 KitKat.

Tablet má osempalcovú uhlopriečku s HD rozlíšením (1 280 x 800 b.), kompaktné rozmery a hmotnosť 342 gramov. Fotografie a videá zhotovíte päťmegapixelovým fotoaparátom bez prisvetľovacej diódy. Nechýba predná kamera s rozlíšením 1,3 Mpix. Medzi špecifikáciami nájdete podporu LTE, Wi-Fi, Bluetooth, 3,5 mm jack a 4 200 mAh batériu.

ikona

Základné info: LG G Pad 8.0Kompaktný tablet s 8'' HD displejom, štvorjadrovým procesorom, OS Android 4.4 KitKat, 5 Mpix fotoaparátom a 4 200 mAh batériou.

LG G Pad 8.0 je dostupné za nasledovné ceny:

- 4 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 99 €)

- 4 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 79 €)

- 4 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 29 €)

- 2 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL, XXL a Profi (+ úvodný poplatok 19 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 199 eur.

Telekom zároveň ponúkne dva tablety LG G Pad 8.0 LTE aj v novej súťaži. Každý zákazník, ktorý si od 11. 2 do 14. 2.2015 aktivuje alebo predĺži paušál Happy, Mobilný internet alebo Chytrý balík, bude automaticky zaradený do žrebovania o tablety LG G Pad 8.0.

Zo všetkých zadaných objednávok v uvedenom termíne sa bude žrebovať jeden zákazník, ktorý si objednal aktiváciu a jeden zákazník, ktorý zrealizoval prolongáciu služby.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu