Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v januári

V januárovom mini rebríčku najobľúbenejších telefónov nastali len kozmetické zmeny. Po mesačnej prestávke sa do hry opäť vrátil Apple iPhone 6.

Samsung neohrozene kraľoval aj v prvom mesiaci nového roka. Z päťky najpredávanejších smartfónov v Orangei sú až štyri modely práve tejto značky. Jednotvárny pohľad na tabuľku rozbíja iba Apple iPhone 6 v 16 GB verzii, ktorý sa po mesačnej odmlke vrátil na scénu. Operátorovi sa zrejme podarilo doplniť sklady.

Prvé miesto už niekoľko mesiacov patrí lacnému Samsungu Galaxy Trend Plus, nezmenilo sa ani druhé miesto, na ktorom nájdeme Samsung Galaxy Ace 4. Tretia priečka je opäť obsadená minuloročnou zmenšenou verziou vlajkovej lode Samsungu - Galaxy S4 mini. O jednu pozíciu nižšie sa posunul Samsung Galaxy S5 mini, ten svoje decembrové miesto uvoľnil iPhonu 6.

Ako sme si pri písaní článku všimli, väčšine telefónov klesla cena, niektorým modelom len o pár eur, iným aj o niekoľko desiatok. Výrazne si polepšil napríklad Samsung Galaxy S4 mini, prednedávnom zaňho pýtal Orange k 20-eurovému paušálu 210 eur, dnes vám stačí len 170 eur. O 60 eur menej zaplatíte aj za Samsung Galaxy S5 mini.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v januári 2015:

1. Samsung Galaxy Trend Plus (35 €)

2. Samsung Galaxy Ace 4 (95 €)

3. Samsung Galaxy S4 mini (170 €)

4. Apple iPhone 6 16 GB (600 €)

5. Samsung Galaxy S5 mini (260 €)

Orange smartfóny

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembriV decembrovom rebríčku nastali len kozmetické zmeny a nový iPhone 6 vystriedal lacný android od Huawei. Zvyšné modely svoje umiestnenie v top päťke obhájili.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej decembrovej sa nachádza Samsung S5611, Sony Xperia M2, Huawei Ascend G620s, Huawei Ascend Y530 a Sony Xperia Z1 Compact.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu