Telekom: poistenie faktúry pomôže zaplatiť nielen za služby operátora

Možnosť poistiť si schopnosť splácať faktúry v prípade úrazovej hospitalizácie, pracovnej neschopnosti alebo nezamestnanosti už ponúka aj Telekom. Nová služba umožňuje vysporiadanie faktúr nielen od mobilného operátora, ale aj iných spoločností.

Telekom prináša zákazníkom v spolupráci s partnerom Allianz – Slovenská poisťovňa možnosť zabezpečiť si pravidelné splácanie svojich výdavkov v prípade vážnych a nečakaných životných udalostí.

Nová služba Poistenie faktúry umožňuje zákazníkovi úhradu faktúr v prípade vzniku nepredvídateľných situácií.

Poistenie faktúry pomôže splatiť pravidelné mesačné platby za telefón, internet a platby spojené s bývaním bez dokladovania výšky pravidelných platieb. Poistné plnenie je vyplácané priamo zákazníkom v hotovosti alebo na bankový účet, nová služba im tak umožňuje vysporiadanie faktúr nielen od Telekomu, ale aj iných spoločností.

So službou Poistenie faktúry 50 získa zákazník v prípade vzniku poistnej udalosti poistné krytie 50 eur mesačne (až do výšky 300 eur) za 1,49 € mesačne. V rámci služby Poistenie faktúry 50+ za mesačný poplatok 3,49 eur, ktoré zahŕňa aj riziko nezamestnanosti, získa poistné krytie až do výšky 1 800 eur.

Poistenie faktúry si môžete aktivovať osobne vo vybraných predajniach Telekomu, alebo jednoducho cez SMS správu zaslaním na skrátené číslo 12323 v tvare POISTENIE FAKTURY 25 ZAP, pre aktiváciu produktu Poistenie faktúry 25. Pre aktiváciu vyšších poduktov sa vždy číslo nahradí číslom konkrétnej služby (25+, 50 alebo 50+). Službu si môžete deaktivovať zaslaním SMS na telefónne číslo 12323 v tvare POISTENIE FAKTURY VYP.

Na úspešnú aktiváciu však musíte spĺňať tieto podmienky:

- byť občanom Slovenskej republiky

- mať 18 až 60 rokov

- nebyť práceneschopný

- nebyť invalidný alebo starobný dôchodca, ani žiadateľ o dôchodok

- byť zamestnanec v pracovnom pomere s minimálnym pracovným časom 30 hodín týždenne (nie podnikateľ)

- ak máte záujem o poistenie v nezamestnanosti musíte byť zamestnaný na dobu neurčitú už minimálne 12 mesiacov, nebyť v skúšobnej dobe ani vo výpovednej lehote a nepoberať materský ani rodičovský príspevok

Na stránke www.telekom.sk nájdete podrobné informácie o službe, podmienky poistenia, popis poistných rizík i poistných udalostí. Ponuka je dostupná pre zákazníkov mobilných aj fixných služieb Telekomu.

Pozn. redakcie: podobnú službu už roky ponúka svojim zákazníkom v spolupráci s poisťovňou MetLife Amslico aj Orange, a to za mesačný poplatok 1 euro.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Ivan Varmeda 04.02.2015 - 14:03

Ked na to tak pozeram, tak to poistenie je akurat tak pre tych, ktori ho ani nepotrebuju a s pravdepodobnostou 99,99% ani nebudu potrebovat.

Celá diskusia 1 príspevok