O2: bonusy za prenos čísla cez e-shop a nákupy zariadení v NAY pokračujú

Bonus za prenos telefónneho čísla od konkurencie, pôvodne platný do 2. februára, nekončí.Dalej platí ak možnosť využiť bonus na telefón na kúpu čohokoľvek v elektrodome Nay. A do tretice O2 redizajnovalo webový portál Moje O2.

Obľúbený benefit bonus za prenos čísla vo výške 150 eur platil pôvodne do pondelka 2. februára 2014. Ako sa dalo očakávať, operátor ho ponechal, no uplatniť si ho môžete už len pri prenose cez e-shop. Zatiaľ do konca februára.

Bonus je určený pre zákazníkov, ktorí si vyberú jeden z faktúrovaných programov - O2 Fér, O2 Paušál alebo O2 Moja firma. Pripisovať sa bude nasledovných 30 faktúr. Podmienkou pre získanie bonusu je minimálna výška faktúry 5 eur.

O2 zároveň predlžuje aj možnosť využiť bonus na telefón na nákup vo vybraných predajniach siete Nay. Celý bonus k akémukoľvek O2 Paušálu môžete použiť na nákup tovaru vo vybraných predajniach v Martine, Poprade, Prešove (Košická ulica 2/C), Banskej Bystrici, Nitre a Žiline. Svoj bonus na telefón vo výške 96 eur až 528 eur (podľa zvoleného paušálu) môžete minúť na nákup akéhokoľvek tovaru.

ikona

O2: bonus na telefón môžete minúť aj v NAY. Na čokoľvekOperátor pripravil pre svojich zákazníkov veľké prekvapenie. Bonus na telefón, ktorý získate k programu O2 Paušál, môžete teraz využiť na kúpu tovaru v predajniach NAY Elektrodom. Potrebujete novú práčku, vysávač, notebook alebo fotoaparát? Žiadny problém.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu