Microsoft predstavil Lumie 930 a 830 v špeciálnej edícii so zlatým rámom

Zlatému ošiaľu už podľahol aj Microsoft. Jeho Lumie 930 a 830 totiž dostanú špeciálne biele alebo čierne edície s hliníkovým rámom v lákavej zlatej farbe. Tá sa naň dostane anodizovaním, teda technologickou úpravou povrchu. Podľa blogu Lumia Conversations budú oba 5-palcové smartfóny s luxusnejším vzhľadom dostupné aj vo vybraných európskych krajinách. Cenu však zatiaľ nepoznáme.

"Zlatá" Lumia 930 s čiernym zadným krytom sa začne predávať už tento týždeň, variant s bielou zadnou stranou príde na trh do konca januára. V prípade Lumie 830 Gold by mal biely aj čierny kryt zostať odnímateľný, no definitívne sa o tom presvedčíme až vo februári.

Príjemným detailom bude aj zlaté písmo a logo Nokie (kedže oba modely boli predstavené ešte pred definitívnym dokončením rebrandingu po prevzatí značky Microsoftom). Biela Lumia 930 s klasickým rámom už stihla prejsť testovaním v našej redakcii.

ikona

Recenzia: Nokia Lumia 930 - keď prednosť dostane výkon pred výdržouRecenzia výkonného windowsfónu s krásnym 5'' Full HD displejom a výborným 20 Mpix fotoaparátom s OIS. Zamrzí prehrievanie pri záťaži a slabšia výdrž.

ikona

Základné info: Nokia Lumia 830Smartfón strednej trriedy s 5'' HD dispplejom, štvorjadrovým procesorom a OS Windows Phone 8.1 láka na pokročilé fotografické funkcie 10 Mpix fotoaparátu s optickou stabilizáciou obrazu a technológiou PureView. Batériu s 2 200 mAh kapacitou nabijete aj bezdrôtovo.

Zdroj: Lumia Conversations

Diskusia k článku:

Začať diskusiu