Na jeden záber: Honor 6

Naša séria krátkych videí pokračuje 5’’ androidom s Full HD displejom, osemjadrovým procesorom a 3 GB RAM. Za cenu približne tristo eur ponúka naozaj výbornú výbavu.

Honor 6 je naozaj silným konkurentom dnešným smartfónom renomovaných značiek. Päťpalcový IPS displej sa pýši rozlíšením 1 080 x 1 920 bodov, čo predstavuje jemnosť 445 bodov na jeden palec. Do strán je natiahnutý na maximum, takže nevidno žiadne zbytočné okraje

Medzi hlavné špecifikácie patrí osemjadrový procesor HiSilicon Kirin 920 vlastnej výroby doplnený grafikou Mali-T628 MP6, 3 GB operačná pamäť RAM a 16 GB vnútorný priestor. Nechýba slot na microSD karty do veľkosti 64 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 4.4 KitKat a je doplnený o šikovnú grafickú nadstavbu Emotion UI 2.3, ktorá ponúka množstvo softvérových vylepšení.

ikona

Honor 6 - lákavá päťpalcová vstupenka do prvej triedyRecenzia výborne vybaveného, elegantného a cenovo dostupného androidu s 5'' Full HD displejom, 3 GB RAM, osemjadrovým procesorom a dobrou výdržou.

Na fotografovanie a nahrávanie Full HD videí poslúži zadný 13-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovaciu diódou, na video chat alebo autoportréty nájdeme prednú kameru s rozlíšením päť megapixelov. Medzi špecifikáciami nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth , DLNA ani FM rádio. Batéria dostala slušnú kapacitu 3 000 mAh.

Na jeden záber: Honor 6

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 09.01.2015 - 18:34

ja som dostal aj puzdro k tomu :)

ondrakomous09.01.2015 - 22:16 Trvalý odkaz

tim bych se moc nechlubil, zpusobujes mi tim bolest. jako spravny pionyr musis pozdro neprodlene vratit. ted pouzivam tri tydny starou nokii, nemam ani gps, trpim jako zvire, prozivam zivotni peklo, tri tydny bez smartphonu jsem jak bez ruk, na xperii mam vyrvany piny na desce pro pripojeni konektoru usb, je to konec! k veci, to bylo dobry, prej Richard u fotaku, ted to stahnu a nic, htc tohle gesto umi.

Tomáš10.01.2015 - 00:38 Trvalý odkaz

spomínanú funkciu na určenie, ktorá aplikácia má používať wifi, mobilné data alebo nič má aj Lenovo, ja mám konkrétne Lenovo a536 a mám to v rámci vstavanaj aplikácie security

Patrik Macejka10.01.2015 - 23:22 Trvalý odkaz

Zdravicko
Mam ho 3 tyzdne... mobil dostal tvrdy trening :)
-Hry som tam mal asi skoro vsetky... ide vsetko naparadu
- Fotky pekne aj predna aj zadna camera
- Honor 6 ma dobre puzdra - odporucam tie kovove...vcera mi prislo ....davno som nemal pekne kovove puzdro
- velke plus pre zeny fotak umoznuje skraslenie fotiek.... zmensit nos, vyhladit, skraslit, vybielit zuby....atd..

Poprosim jednu radu

Mobil sa mi restartuje.... bol som ho reklamovat dostal som druhy kus.... ten sa tiez restartuje.
Ako to riesit?
Pri T-come sa viac restartuje... sluzobny mobil mam orange - na tej microsimke sa menej restartuje... neviem cim to je ovplyvnene...
Na alze som cital ze za to môze wifi... stretli ste sa stym?

Mobil je super ... jedine ten restart...

ondrakomous11.01.2015 - 12:44 Trvalý odkaz

Prispevok vymazany. Lenka

Ondro, kym odosles prispevok, skus sa zamysliet, ci je to naozaj nutne a hlavne prinosne pre ostatnych. Dakujem.

Celá diskusia 27 príspevkov