Na jeden záber: HTC Desire Eye

Novinka od HTC zaujala pri svojom uvedení nielen vode odolnou konštrukciou, ale hlavne dvoma kvalitnými 13 Mpix fotoaparátmi s duálnymi LED diódami. Naše prvé dojmy sa dozviete z krátkej video recenzie.

HTC Desire Eye môže hravo konkurovať aktuálnym vlajkovým lodiam Samsungu i Sony. Ponúka vode odolnú unibody konštrukciu, Full HD displej s uhlopriečkou 5,2" a všetky oceňované vlastnosti tohtoročného vlajkového modelu One M8.

Svojich fanúšikov si získa predovšetkým dvojicou 13-megapixelových fotoaparátov s bohatými možnosťami nastavení a sadou špeciálnych funkcií, ktoré prídu vhod všetkým mobilným fotografom. Duálny LED blesk nechýba ani prednej kamere.

Prečítajte si: Prvý pohľad na HTC Desire Eye: nič podobné som v živote nevidel

Výkon má na starosti štvorjadrový procesor s taktom 2,3 GHz a 2 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 16 GB priestor sa dá rozšíriť microSD kartami do veľkosti 128 GB. Operačný systém Android beží v najnovšej verzii 4.4.2 KitKat a je doplnený o známe grafické prostredie HTC Sense UI 6.0.

ikona

Základné info: HTC Desire EyeVýborne vybavený selfie android s vodeodolnou unibody konštrukciou, ktorý láka na dva 13 Mpix fotoaparáty s duálnymi LED diódami a množstvom fotografických funkcií, 5,2'' Full HD displej, štvorjadrový procesor, 2 GB RAM a 2 400 mAh batériu.

Medzi zvyšnými špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass, Wi-Fi, NFC, DLNA, 3,5 mm jack, FM rádio a škoda, že len 2 400 mAh batériu. Silnejšia kapacita by potešila.

Na jeden záber: HTC Desire Eye

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 25.12.2014 - 02:45

Riso aku znacku pouzivas teraz ked nie HTC One?S5 mini?;P

Richard Hombauer25.12.2014 - 12:12 Trvalý odkaz

Ako môj hlavný mobil používam už dlhší čas iPhone 5S. Ten druhý mením. Ako posledný to bol Galaxy S5 mini, teraz sa chystám na Z3 Compact. :)

Celá diskusia 2 príspevky