Na jeden záber: Op3n Dott P4502

Recenziu lacného, a treba povedať, že vydareného, 4,5’’ Tesco smartfónu ste si na našom webe mohli prečítať už skôr. Teraz vám prinášame krátky video pohľad.

Pred vyše mesiacom uviedlo Tesco trojicu produktov pod svojou novou značkou, kam patrí aj dual SIM smartfón Op3n Dott P4502. Za cenu sto eur (bez jedného centa) dostanete slušnú výbavu a svižný systém.

Výkon má na starosti štvorjadrový procesor MediaTek 6583 s taktom 1,3 GHz a 1 GB operačná pamäť RAM. vnútorný úložný priestor ponúkne 8 GB kapacitu s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Operačný systém Android beží vo verzii 4.4.2 KitKat a patrí k tým vyladenejším. 4,5-palcový displej dostal qHD rozlíšenie 540 x 960 bodov, čo je v tejto cenovej kategórii dostatočné.

ikona

Op3n Dott (P4502) - smartfónové prekvapenie z TescaPrekvapivo dobrý dual SIM android s 4,5'' displejom, 1 GB RAM, svižným systémom, 5 Mpix fotoaparátom a 1 700 mAh batériou, ktorého cenovka podliezla hranicu sto eur.

Fotografie a Full HD videá (to však kvalitou neohúri, skôr naopak, sklame) zhotovíte päťmegapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Zvyšná výbava zahŕňa podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 a FM rádio s RDS. Pod odnímateľným zadným krytom nájdeme, okrem slotov na microSD a SIM karty, aj 1 700 mAh batériu.

Na jeden záber: Tesco Op3n Dott P4502

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu