Telekom vám pomôže zorientovať sa v aplikáciách

Neviete sa zorientovať v množstve aplikácií, ktoré sú pre váš smartfón dostupné? Telekom prináša magazín v tlačenej i elektronickej podobe, v ktorom nájdete tipy, novinky a recenzie zaujímavého softvéru.

Mobilné aplikácie predstavujú spôsob, ako naplno využiť možnosti svojho smartfónu, zjednodušiť si každodennú prácu a zabaviť sa. Telekom prináša svojim zákazníkom možnosť zorientovať sa v ich rozsiahlej ponuke a od 5. decembra zaraďuje na svoju webovú stránku novú sekciu Mobilné aplikácie. V nej nájdu tipy na niekoľko desiatok vybraných aplikácií aj s ich detailným popisom a statickými ukážkami.

Od začiatku decembra zákazníci navyše nájdu v predajniach Telekomu aj bezplatný časopis Applikácie. Okrem recenzií mobilných aplikácií v ňom nájdu ďalšie užitočné tipy, ktoré majiteľom smartfónov umožnia využívať ich zariadenia naplno.

Časopis Applikácie je dostupný nielen v predajniach Telekomu, ale aj na webovej stránke www.telekom.sk v novej sekcii Mobilné aplikácie. Bude zachytávať aktuálne trendy a čitateľom prinesie to najlepšie, čo im svet aplikácií ponúka.

Zákazníci Telekomu môžu v súčasnosti využívať aplikácie Evernote, Wunderlist a Magisto so špeciálnym benefitom, vo vianočnej kampani môžu zase získať darček v podobe aplikácií Magio GO, Deezer, Sygic, Eset Mobile Security na 12 mesiacov zadarmo. Prostredníctvom mobilnej aplikácie Telekom majú navyše nepretržitý prístup ku prehľadu o aktuálnej spotrebe, faktúrach a ku ďalším užitočným informáciám.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu