Na jeden záber: Samsung Gear S

Elegantným hodinkám s 2’’ zakriveným displejom a vlastným slotom na SIM kartu sme v redakcii venovali nielen podrobnú recenziu, ale aj takmer dvadsaťminútové video.

Samsung Gear S prichádzajú s oveľa elegantnejším dizajnom než mala predchádzajúce generácia a zakriveným 2’’ Super AMOLED displejom s rozlíšením 360 x 480 bodov. Vďaka svojmu zaobleniu hodinky dobre obopínajú zápästie. Navyše dostali sloto na nanoSIM kartu, takže môžete bez problémov uskutočňovať hovory priamo zo svojho zápästia, bez potreby párovania so smartfónom.

Hodinky sú vybavené dvojjadrovým 1 GHz procesorom, 512 MB operačnou pamäťou RAM, 4 GB vnútorným priestorom a operačným systémom Tizen. Gear S môžete vďaka prítomnosti GPS a Glonass využiť aj na pešiu navigáciu. Samozrejmosťou je Bluetooth, tentoraz v novej verzii 4.1. Nechýbajú ani fitnes aplikácie S Healt, snímač tepu srdca a dokonca i UV žiarenia.

ikona

Samsung Gear S (SM-R750) - technologický zážitok rokaRecenzia najnovších smart hodiniek s veľkým displejom, GPS, Wi-Fi a podporou aplikácií, do ktorých som vložil nano SIM kartu a používal pár dní ako hlavný mobil.

Nabíjanie zabezpečí prídavná kolíska s microUSB konektorom tak, ako je to vyriešené u modelu Gear 2. Hodinky vám spríjemnia dlhú chvíľu počúvaním hudby a dajú sa ovládať aj hlasom. Batéria s kapacitou 300 mAh ponúkne, pri zapnutom šetriacom režime, tak dva dni používania.

Na jeden záber: Samsung Gear S

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Chytrehodinky.sk 30.12.2014 - 13:56

Vynikajúca vecička, aj keď trochu drahá.

Celá diskusia 1 príspevok