Microsoft zmenil názov konverzačného blogu Nokie a na YouTube založil pre Lumie nový kanál

Microsoft pokračuje v zmenách a zo stránky, ktorá bola roky známa ako informačný kanál určený pre fanúšikov mobilných zariadení značky Nokia, odstránil názov fínskej spoločnosti, ktorej mobilnú divíziu pred časom odkúpil. Stránka www.conversations.nokia.com bola premenovaná na www.lumiaconversations.microsoft.com. Na konverzačnom blogu nájdete novinky o smartfónoch radu Lumia, nových funkciách, aplikáciách a systéme

Ide tak oďalšiu z Microsoftom ohlásených zmien, nasledovať má napríklad zmiznutie názvu Nokia zo systémových aplikácií. Zároveň predstavil svoj nový YouTube kanál Microsoft Lumia. Nový smartfón uzrie svetlo sveta už zajtra. Či má číselné označenie domu na fotografii zo stránky Microsoftu spojitosť s novým modelom, uvidíme zajtra.

ikona

Predstaví Microsoft 11. novembra prvý smartfón Lumia s vlastným logom?Po tom, čo Microsoft oficiálne potvrdil, že zo smartfónov či systémových aplikácií zmizne meno Nokia, sme čakali na jeho ďalší krok. A dočkali sme sa.

Diskusia k článku:

Peto 10.11.2014 - 15:19

R.I.P. Nokia

ondrakomous10.11.2014 - 19:27 Trvalý odkaz

co na to rict. prepsat nejlepsi mobilni znacku nokia jinou bezvyznamnou znackou, ktera navic nikdy mobily nedelala mi prijde jako nejvetsi fail.

Celá diskusia 2 príspevky