Telekom: Happy pre blízkeho s 50 % alebo 100 % zľavou

Telekom od zajtra uvádza ďalší benefit vianočnej kampane: dva paušály za cenu jedného. Zákazník bude môcť svojmu blízkemu, vďaka špeciálnemu kódu, aktivovať ďalší paušál Happy.

Nová akciová ponuka je určená pre celú rodinu. Existujúcich zákazníkov, ktorí budú predlžovať alebo prechádzať na paušály Happy a aj ich príbuzných. Tí môžu prejsť od iných operátorov alebo si aktivovať paušál za výhodnejších podmienok. Aj na nižších programoch sú k dispozícii neobmedzené volania na tri čísla či do siete Telekomu (i všetkých slovenských sietí), komunikáciu medzi sebou budú mať zaručenú vo všetkých paušáloch.

Ako získať kód?

Ak si zákazník aktivuje alebo predĺži vo vianočnej kampani paušál Happy, získa aj kód, ktorým môže aktivovať svojmu blízkemu ďalší paušál Happy so zľavou až 100 %. Kód bude platiť 30 dní a zákazník ho dostane vo forme SMS správy.

Kód so zľavou 50 % alebo 100 % bude môcť využiť každý nový zákazník v sieti Telekomu, to znamená ten, čo si aktivuje novú SIM kartu alebo prechádza z inej siete a prenáša si svoje číslo do Telekomu. Paušál so zľavou možno využívať len vo verzii bez akciového telefónu.

Dva paušály Happy so zľavou 100 %

Dva najnižšie programy z portfólia Happy, Happy XS mini a Happy XS získa zákazník so 100 % zľavou. Happy XS je ideálne riešenie najmä pre deti i seniorov a obsahuje nasledujúce služby:

- neobmedzené volania do siete Telekom večer a víkend

- neobmedzené volania na čísla 3 čísla do siete Telekom

- 50 minút do všetkých sietí SR a EÚ

- 100 MB dát v mobile

Vďaka kódu môže zákazník ušetriť za dva roky viac než 200 €.

Ďalšie paušály Happy so zľavou 50 %

Ostatné paušály Happy môže zákazník získať so zľavou 50 %, a to: Happy M, L, XL volania, XL, XXL a Profi.

Napríklad Happy XL volania bude k dispozícii za 12,99 € mesačne a obsahuje:

- neobmedzené volania do všetkých sietí SR

- 1000 minút na volania do EÚ

- 1000 minút na prijaté hovory v roamingu EÚ

- 500 MB dát v mobile

Alebo Happy XL bude k dispozícii za 16,99 € mesačne a obsahuje:

- neobmedzené volania do všetkých sietí SR

- 1000 minút na volania do EÚ

- 1000 minút na prijaté hovory v roamingu EÚ

- neobmedzené SMS a MMS

- 4000 MB dát v mobile

Ponuka platí od utorka 22. októbra 2014.

Pre zákazníkom so záujmom o paušál Happy pripravil Telekom vianočnú ponuku už aj pre niekoľkými dňami.

ikona

Telekom: Happy Profi, nové benefity k Happy XXL a odmena za odporúčanieOperátor rozbehol svoju vianočnú kampaň novým programom pre najnáročnejších, ďalšími benefitmi pre Happy XXL a finančným bonusom vo výške 50 eur za odporúčanie nového zákazníka. Programy Biznis Star sa z ponuky Telekomu vytratia.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

galaxi 21.10.2014 - 18:21

Vazeny aspon vidite aka je skutocna cena pausalu od telekomu. Aj polovicna cena pausalu znamena pre telekom zisk.

Manobb21.10.2014 - 18:58 Trvalý odkaz

... nielen polovičná ..., v minulosti i pri 75% zľave (mne ju ponúkali až 5 rokov!) vykazovali zisk ...., však celkom určite som ho nemal ako charita. ;-)

Sú to šmejdi !

F!lip21.10.2014 - 22:36 Trvalý odkaz

Kód so zľavou 50 % alebo 100 % bude môcť využiť každý nový zákazník v sieti Telekomu, to znamená ten, čo si aktivuje novú SIM kartu alebo prechádza z inej siete a prenáša si svoje číslo do Telekomu. Paušál so zľavou možno využívať len vo verzii bez akciového telefónu.

V telekome mi vraveli že pri prenose čísla to neplatí a že kupón sa dá uplatniť len na to isté rodné číslo na ktoré bol kupón vygenerovaný. V prípade žeby som si spravil ten výhodný paušál s 50% zľavou a chcel ho časom prepísať na iného člena rodiny, tak to zanikne. Musí to byť stále na toho na koho to bolo dané. Ukazovali mi aj podmienky ktoré dnes dostali. Zajtra 22.10 im prídu kompletné podmienky, tak bude vedieť viac.

Ray Ben22.10.2014 - 01:46 Trvalý odkaz

A čo si čakal, že ten kupón budeš predávať na bazoši? Za cca 17eur Happy XL s tým kupónom je perfektná ponuka aj bez mobilu.

Brano22.10.2014 - 16:07 Trvalý odkaz

Hacik je ten ze sa musi najst niekto kto si ten prvy predrazeny happy pausal kkupi a zaviaze sa telekomu na 2 roky a dostane pre dakoho kupon :D

Celá diskusia 8 príspevkov