Telekom spustil predobjednávky na Apple iPhone 6 a 6 Plus (aktualizované)

Telekom spustil ostrú prevádzku micro-stránky s predobjednávkou nového iPhonu 6 a iPhonu 6 Plus. Nájdete ju na adrese www.telekom.sk. Na rovnakú micro-site nás pred necelým mesiacom upozornil náš všímavý čitateľ, vtedy však išlo iba o testovaciu prevádzku a stránka nebola fukčná.

Teraz je už všetko v poriadku, a Telekom naplno rozbehol predobjednávky obidvoch modelov: 4,7'' iPhonu 6 a 5,5'' iPhonu 6 Plus.

Aktualizované 15. 10. 2014:

Operátor nás upozornil, že nejde o klasickú predobjednávku, ale len zisťovanie predbežného záujmu zákazníkov o nové modely iPhonu. Telekom ho bude po oficiálnom štarte predaja na Slovensku kontaktovať.

Predbežnou objednávkou sa k ničomu nezaväzujete, operátor vás bude o reálnej dostupnosti a cenách informovať e-mailom v čase oficiálneho štartu predaja na Slovensku. Od včerajška vieme, že to bude 31. októbra 2014.

ikona

Už poznáme dátum, kedy príde Apple iPhone 6 a 6 Plus na SlovenskoApple konečne zverejnil, v ktorých ďalších krajinách odštartuje oficiálny predaj najnovších modelov s logom nahrýznutého jablka. Do konca októbra bude k dispozícii celkom v 69 krajinách sveta, do konca roka sa počet zemí rozrastie na číslo 115.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu