Telekom: aplikácia podľa vlastného výberu až na 12 mesiacov zadarmo

Telekom odštartoval vianočnú kampaň darčekom pre všetkých zákazníkov, ktorí sa rozhodnú aktivovať si alebo predĺžiť mobilný paušál, pevnú linku, internet alebo digitálnu televíziu.

Vďaka darčeku budú môcť využívať celých 12 mesiacov zadarmo aplikáciu podľa svojho výberu. Telekom chce týmto spôsobom posilniť vnímanie aplikácií v smartfónoch a tabletoch ako užitočných pomocníkov pre každodenný život.

Štyri aplikácie na výber

Po zadaní kódu si môže zákazník vybrať jednu zo štyroch aplikácií a využívať ju celý rok bez ďalších poplatkov. K dispozícii je softvér v rozličných kategóriách:

Deezer Premium Plus – najvyššia verzia hudobnej streamingovej služby, kde má zákazník prístup k 35 miliónom skladieb v mobile, tablete alebo na PC. Vďaka tomuto darčeku môže zákazník za rok ušetriť vyše 70 eur.

ikona

Telekom: Deezer pre vybrané programy zadarmo, pre ostatných so zľavouTelekom sa spojil s franzúskym Deezerom a prináša službu na streamovanie hudby za výhodnejší mesačný poplatok. Pre vyššie Happy paušály a internetové programy dokonca úplne zadarmo.

Magio GO Premium – najvyššia verzia TV služby v mobile alebo tablete, vďaka nej môže zákazník sledovať až 24 TV staníc v pohybe. Tento darček má hodnotu takmer 60 eur.

Sygic GPS navigácia – naša edícia navigácie SR s dopravnými informáciami, skutočnými 3D mapami, upozorneniami na radary či on-line info o počasí. Darček s navigáciou má hodnotu 39 €. (Pozn. redakcie: aktuálne dostanete Sygic ako darček k paušálom Happy pri objednávke cez web).

ESET Mobile Security – Telekom edícia antivírového programu pre ochranu dát v mobile či tablete.

Ako to funguje?

Po aktivácii služby dostane zákazník kód do SMS správy alebo na zadanú e-mailovú adresu.

Vďaka nemu si bude môcť vybrať jednu zo štyroch aplikácií a využívať ju rok bezplatne. Kód je potrebné zadať a aplikáciu si vybrať na dedikovanej stránke www.telekom.sk/darcek (Pozn. redakcie: stránka zatiaľ nie je funkčná, platnosť akcie aktuálne zisťujeme).

Doplnené: akcia platí od 15. októbra 2014, stránka by mala byť funkčná od zajtrajšieho dopoludnia.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Lumiak625 13.10.2014 - 15:23

Deezer mám zapnutý cez SMS platbu na stránke zoznam.sk v časti hudba je Deezer. SMS platba funguje zo všetkých čísiel mobilných operátorov. Cena 5,50€. :) Deezer aplikáciu používal, iba vo WP8.1 a na desktopovom OS 8.1 tam je tiež v metre. V Androide má Deezer pln práva vrátane Tel. hovorov - špehuje. WP aplikácie ku všetkému nepustí. :)

galaxi13.10.2014 - 20:27 Trvalý odkaz

V tele-kóme su zrejme od vrchu dosadeny dementi, ináč si to neviem predstaviť.

Nightmare14.10.2014 - 00:42 Trvalý odkaz

Ano od vrchu AZ po spodok ale skoda ze to neni len v Telekome...

Celá diskusia 3 príspevky