Huawei Honor Tablet: 8'' HD displej a funkcia telefonovania

Portfólio tabletov značky Huawei sa rozrástlo o kompaktný model s osempalcovou uhlopriečkou a priemernou výbavou, z ktorého si aj zavoláte.

Huawei Honor Tablet má telo s hrúbkou 8 mm a hmotnosťou 360 gramov. Konštrukcia by mala byť zhotovená v kombinácii kovu a plastu. Výbavou neohúri, bežnému používateľovi však bude stačiť.

Tablet je vybavený štvorjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 200 s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačnou pamäťou RAM a 16 GB vnútorným úložným priestorom, nechýba ani slot na microSD kartu do veľkosti 32 GB. Displej dostal HD rozlíšenie 1 280 x 800 bodov. Kamery nájdeme dve: prednú VGA a zadnú s 5-megapixlovým objektívom.

Operačný systém Android beží v staršej verzii 4.3 Jelly Bean a je obohatený o používateľské prostredie Emotion UI. Medzi špecifikáciami je uvedená podpora rýchlej dátovej siete HSPA+ (s teoretickými rýchlosťami 42 Mbps / 5, 76 Mbps) a okrem 3G konektivity nechýba Wi-Fi, GPS ani Bluetooth. Batéria ponúka 4 800 mAh kapacitu.

Huawei Honor Tablet je dostupný na predobjednávky zatiaľ iba v Malajzii, očakáva sa však, že sa jeho predaj rozšíri aj do ďalších krajín. Cena by mohla byť okolo 160 eur.

Zdroj: vmall.my

Diskusia k článku:

Začať diskusiu