Na jeden záber: GSmart Mika M2

V sérii našich videí nájdete aj krátky pohľad na dual SIM android, ktorý zaujme cenou a pekným 5’’ HD displejom. Sklame fotoaparátom a malou pamäťou určenou pre aplikácie.

GSmart Mika M2 je dual SIM smartfón s dostatočne veľkým displejom, priemernou výbavou a príjemnou cenovkou.

Vo vnútri pracuje štvorjadrový procesor s taktom 1,3 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM a 8 GB úložisko, ktoré si môžete rozšíriť pomocou microSD kariet do veľkosti 32 GB. Na inštaláciu vašich aplikácií je dostupný len 1,27 GB flash pamäte. Čo pri väčšom počte nainštalovaných aplikácií môže byť problém. Android beží v najnovšej verzii 4.4 KitKat a je bez väčšej úpravy výrobcom. Lákadlom je veľký päťpalcový IPS displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov, odolný proti poškriabaniu.

ikona

GSmart Mika M2 - dual SIM s veľkým displejom a malou pamäťouRecenzia smartónu s 5'' HD displejom, slabým 13 Mpix fotoaparátom a nedostatočnou kapacitou pamäte pre aplikácie. Papierové hodnoty nie sú všetko.

Fotografie a Full HD videá zhotovíte 13-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Výsledné fotografie sú však sklamaním. Chýbajú a možnosti nastavenia fotoaparátu. Tie sú tu prakticky nulové. Na selfie alebo video chat využijete prednú kameru s 5 Mpix rozlíšením. Medzi špecifikáciami nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS ani FM rádio. Batéria disponuje kapacitou 2 000 mAh.

Na jeden záber: GSmart Mika M2

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu