Na jeden záber: Extended Battery Kit 3500 mAh pre Samsung Galaxy S5

V ďalšom z krátkych videí vám predstavíme užitočné príslušenstvo pre top model Galaxy S5, ktoré ponúka o 700 mAh vyššiu kapacitu, než bežne dodávaná batéria. Hrúbka telefónu síce mierne narástla, no dizajnu to nijak neuškodilo.

Výdrž smartfónov stále nie je ideálna. Mnohým jeden deň (niekedy ani to nie) skrátka nestačí. Percentá batérie rýchlo klesajú nielen pri používaní GPS, prezeraní filmu či počúvaní hudby, ale napríklad aj vtedy, keď smartfón používame ako Wi-Fi hotspot pre iné zariadenia.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Pokiaľ sa nechceme vzdať veľkého displeja s jemným rozlíšením a výkonného hardvéru, ktorý si ukrajuje z kapacity batérie, neostáva nám nič iné, než si so sebou nosiť nabíjačku či záložný zdroj, alebo si dokúpiť silnejšiu batériu. Pokiaľ je na trhu pre náš model dostupná a dá sa vymeniť. Výhodou značky Samsung sú práve odnímateľné zadné kryty a vyberateľné batérie.

Samsung po roku absencie, kedy pre minuloročnú es štvorku nebola originálna batéria s vyššou kapacitou bohužiaľ dostupná, prichádza s náhradným akumulátorom o 700 mAh silnejším, než je ten, ktorý nájdete v smartfóne po jeho zakúpení. Príslušenstvo hľadajte v obchodoch pod názvom Samsung Galaxy S5 Extended Battery Kit 3500 mAh, prípadne pod modelovým označením EB-EG900BBEGWW.

ikona

Recenzia: Samsung Galaxy S5 - lepší, než sa na prvý pohľad zdáRecenzia vodeodolnej vlajkovej lode s 5,1'' Full HD displejom, Androidom 4.4, snímačom odtlačkov prstov a integrovaným meračom srdcovej frekvencie.

Súčasťou balenia je aj náhradný zadný kryt. Ten má navyše tú výhodu, že viac chráni objektív zadného fotoaparátu, ktorý teraz už tak nevytŕča. Za to vďačí práve väčšej hrúbke silnejšej batérie, ktorá sa tým pádom pod pôvodný obal nezmestí. Zadnému krytu samozrejme nechýba tesnenie zabezpečujúce odolnosť proti ošplechnutiu vodou, či prípadnému krátkodobému ponoreniu do sladkej vody. Počítajte však s o niečo dlhším nabíjaním, než u dodávanej 2 800 mAh batérie.

V obchodoch sa Samsung Galaxy S5 Extended Battery Kit 3 500 mAh predáva v bielej a čiernej verzii za cenu približne 35 eur.

Na jeden záber: Extended battery kit 3500 mAh pre Samsung Galaxy S5

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

lafo 26.08.2014 - 20:44

O stvrtinu silnejsia baterka za 35€? To radsej za tu cenu dve dalsie standardne, alebo este lepsie jednu a externu nabijacku... Ale kazdopadne vsetky moznosti su velka vyhoda oproti nevyberatelnej baterke.

Celá diskusia 1 príspevok