Huawei ukázal nové používateľské prostredie Emotion UI 3.0

Huawei zverejnil niekoľko ukážok screenshotov svojej najnovšej verzie grafickej nadstavby, ktorú oficiálne predstaví na veľtrhu IFA 2014 v Berlíne.

Podľa zverejnených srceenshotov vidíme, že novým rozhraním nás budú sprevádzať kruhy. Kruhový vzor nájdeme v aplikáciách Hodiny, FM rádio, Hudobný prehrávač i Počasie.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Okrem vynovenej grafiky sa používatelia dočkajú nových funkcií fotoaparátu, kedy sa budú dať fotografie v Galérii organizovať podľa dátumu či umiestnenia, a v už zhotovenej snímke bude možné meniť bod zaostrenia. Takisto sa pri prechádzaní galériou bude dať rozbaľovacím gestom aktivovať fotoaparát.

Nové grafické rozhranie Emotion UI 3.0 predstaví Huawei oficiálne na septembrovom veľtrhu IFA 2014 v Berlíne, kde nebude chýbať ani zástupca našej redakcie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Tomáš 22.08.2014 - 13:47

Mne sa niektoré prvky výrazne podobajú na iOS 7. Napríklad na tej fotke so ženou tá biela gulička, možno je to spúšť, sa mi nápadne podobá práve na spúšť z iOS 7 alebo kruh Huaweiu pri počasí sa mi nápadne podobá na kompas z iOS 7. Či?

Peter Sauer22.08.2014 - 18:42 Trvalý odkaz

Gulička??? Ach jaj, takto potom vyzerá spisovný jazyk. Keď už tak guľôčka a asi si myslel kruh, pretože guľôčka je trojrozmerný útvar.

ondrakomous23.08.2014 - 12:48 Trvalý odkaz

je asi jasny, ze myslel kouli v mongeovce.

Celá diskusia 3 príspevky