Vyhrajte s O2 Extra výhodami 500 € tankovaciu kartu a BMW na víkend

O2 pripravilo pre svojich zákazníkov súťaž o tankovaciu kartu Shell v hodnote 500 eur a nový model BMW radu Active Tour s plnou nádržou na celý víkend. Stačí sa rozhodnúť pre niektorú zo zliav na portáli O2 Extra výhody.

Každý zákazník O2, ktorý sa v období od 19. 8. 2014 do 14. 10. 2014 rozhodne pre niektorú z Extra výhod a vygeneruje si špeciálny kód pre jej získanie, bude automaticky zaradený do súťaže o tankovaciu kartu Shell v hodnote 500 eur a nový model BMW radu 2 Active Tourer s plnou nádržou na celý víkend.

Súťaž bude trvať osem týždňov a žrebovanie prebehne v každom z nich, teda spolu osemkrát. Zákazníci O2 budú do žrebovania zaradení vždy v tom týždni, v ktorom obdržali SMS správu s kódom na získanie výhody. Informovať ich o tom bude samostatná SMS správa. Obe SMS-ky sú bezplatné.

“O2

Čím viac rôznych ponúk v programe Extra výhody v danom týždni zákazník využije, tým väčšiu šancu má vyhrať. V prípade, že využije dva kódy z rovnakej ponuky, bude zaradený do žrebovania jedenkrát.

Do súťaže je možné zapojiť sa každý týždeň, no keďže O2 je fér ku všetkým, výhru môže získať zákazník len raz. Losovanie prebehne vždy v stredu a ešte v ten deň bude výherca kontaktovaný. Je na ňom, ktorý víkend si bude výhru čerpať, no musí tak urobiť najneskôr do konca roka 2014.

Zdroj: extravyhody.o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu