Prostredie LG G3 UX dostanú aj modely nižšej triedy

Grafické prostredie z vlajkovej lode LG G3 príde aj na lacnejšie smartfóny a tablety. Používatelia sa môžu tešiť na inovovaný dizajn, inteligentnú klávesnicu i nové funkcie fotoaparátu.

Nadstavbu operačného systému Android od LG máme v redakcii radi. Prináša množstvo vylepšení, podrobných nastavení a je naozaj používateľsky prívetivé. LG vo svojej tlačovej správe oznámilo, že nové prostredie, ktoré prišlo spolu s tohtoročnou vlajkovou loďou G3, príde aj na lacnejšie modely smartfónov a tablety.

Prostredie LG UX získalo aj ocenenie Red Dot Communication Design Award 2014. Medzi novinky patrí nielen nový dizajn s okrúhlymi ikonami, ale aj inteligentná klávesnica Smart Keyboard, ktorá sleduje a analyzuje návyky používateľa pri písaní a napomáha písaniu bez chýb. Výšku klávesnice je navyše možné ľubovoľne upraviť. V aplikácii fotoaparát pribudnú nové funkcie usnadňujúce snímanie fotografií zadnou i prednou kamerou.

ikona

LG G3 – nepraktické tlačidlá vzadu, top displej vpreduRecenzia špičkového tabletofónu s 5,5'' QHD displejom, výkonným hardvérom a 13 Mpix fotoaparátom s laserovým zaostrovaním. Zamrzí priemerná výdrž.

Ktoré modely nové prostredie dostanú, sme sa zatiaľ nedozvedeli. No je takmer isté, že v budúcnosti bude štandardnou súčasťou novo predstavených produktov.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu