Na jeden záber: Samsung Gear 2

Krátky video pohľad na novú generáciu smart hodiniek odolných proti vode a prachu, s 1,63’’ displejom, 2 Mpix fotoaparátom a novým OS Tizen.

Na tohtoročnom kongrese MWC 2014 v Barcelone predstavil Samsung nástupcu svojich smart hodiniek Galaxy Gear a konečne sme sa dočkali aj túžobne očakávanej výrobcom garantovanej vodeodolnosti. Nemusíte sa tak báť umyť si s nimi napríklad ruky.

Samsung Galaxy Gear 2 majú, v porovnaní s Galaxy Gear, nižšiu hmotnosť, konkrétne 68 gramov oproti 74 gramom predchodcu. Dizajn sa až tak nezmenil, hlavný rozdiel je v umiestnení objektívu 2-megapixelového fotoaparátu, ten sa z remienka premiestnil nad displej. Samsung do hodiniek implementoval aj infraport, ktorý využijete pri ovládaní domácej techniky. Hudobný prehrávač, spolu s Bluetooth headsetom vám poslúžia na počúvanie hudby vonku, napríklad pri behu. Fitness nadšencov a fanúšikov turistiky poteší krokomer, snímač srdcového rytmu, nechýba ani gyroskop či akcelerometer.

ikona

Recenzia: Samsung Gear 2 - odolné digitálky s foťákom a infraportomRecenzia druhej generácie chytrých hodiniek s odolnosťou proti vode, silnejším procesorom, OS Tizen, 1,63'' displejom, 2 Mpix fotoaparátom a infraportom.

Hodinky dostali rovnaký 1,63’’, s technológiou Super AMOLED a rozlíšením 320 x 320 bodov. Na snímanie fotografií a nahrávanie HD videí poslúži 2-megapixelový fotoaparát. Operačná pamäť RAM má opäť 512 MB a vnútorná kapacita 4 GB.

Na jeden záber:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 07.08.2014 - 15:44

Neviem čo by som na nich zlepšil.. povráva sa, že ďalšie Gear majú byť kruhové :-)) Inak bezdrôtové nabíjanie na MOTO 360 sa potvrdilo: [img]http://cdn.androidpolice.com/wp-content/uploads/2014/08/nexusae0_moto-360-cradle.jpg[/img] tiež budú vodotesné (IP67) výdrž cca 2,5 dňa.. [img]http://cdn.androidpolice.com/wp-content/uploads/2014/08/nexusae0_moto-360-back-ip-67.jpg[/img] zdroj: Luca Viscardo AndroidWorld.it

Celá diskusia 1 príspevok