Telekom: Samsung Galaxy K zoom v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení sa objavil nástupca minuloročného hybridného zariadenia, ktoré v sebe kombinuje 20,7 Mpix kompaktný fotoaparát a 4,8’’ smartfón.

Samsung Galaxy K zoom je pokračovateľom modelu Galaxy S4 zoom. Dostal väčší displej, silnejší procesor, vyššie rozlíšenie fotoaparátu, viac RAM, o 100 mAh silnejšiu batériu a tenšiu konštrukciu.

Novinka ponúka známy dizajn. Spredu vyzerá ako tradičný dotykový smartfón, zozadu pripomína digitálny fotopaparát. Hrúbka (2 cm) i hmotnosť (200 gramov) zariadenia patria k tým vyšším hodnotám. O výkon sa stará štvorjadrový procesor s taktom 1,7 GHz, 2 GB operačná pamäť RAM a operačný systém Android vo verzii 4.4 KitKat, ktorému nechýba používateľské prostredie TouchWiz s množstvom známych softvérových vychytávok.

Vnútorný úložný priestor s kapacitou 8 GB rozšírie microSD kartami do veľkosti 64 GB. Displej narástol na 4,8-palcovú uhlopriečku s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov. Zrejme hlavným dôvodom kúpy zariadenia bude 20,7-megapixelový fotoparát s automatickým zaostrovaním, xenónovým bleskom, BSI CMOS snímačom, 10-násobným optickým zoomom, optickou stabilizáciou obrazu a množstvom fotografických funkcií. Videá zhotovíte vo Full HD rozlíšení (1 920 x 1 080 b.) rýchlosťou až 60 snímok za sekundu. Na autoportréty využijete prednú 2 Mpix kameru, ktorá má i špeciálny selfie režim.

Medzi zvyšnými špecifikáciami nájdete podporu rýchlej dátovej siete HSPA+ s prenosovou rýchlosťou do 42 Mbps, LTE technológiu, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass, NFC, 3,5 mm jack a microUSB konektor s funkciou MHL na pripojenie zariadenia cez HDMI kábel, napríklad k televízoru. FM rádio by ste hľadali márne. Kapacita batérie stúpla o 100 mAh na 2 430 mAh.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy K zoomNástupca minuloročného hybridného zariadenia, ktoré kombinuje kompaktný fotoaparát a smartfón prináša tenšie telo, väčší 4,8'' HD displej, OS Android 4.4, silnejší procesor, 20,7 Mpix fotoaparát s xenónovým bleskom a optickou stabilizáciou a 2 430 mAh batériu.

Samsug Galaxy K zoom kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 409 € pre program Biznis Star*

- 299 € pre program Biznis Star**

- 209 € pre program Biznis Star***

- 89 € pre program Biznis Star****

- 59 € pre program Biznis Star*****

Pre paušály Happy platia tieto ceny:

- mesačný príplatok 12 € pre program Happy M a 10 € € pre vyššie programy. Mesačný príplatok: 99 € k Happy M, L a XL volania, 49 € k Happy XL a XXL. Pre programy Happy XS a S nie je telefón dostupný.

Plná cena zariadenia je u operátora 499 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu