Nokia Lumia 930 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa nedávno začala predávať nová vlajková loď radu Nokia Lumia. Láka na 5’’ Full HD displej, 20 MPix fotoaparát a dátovú konektivitu.

Nokia Lumia 930 poteší výbornou výbavou a stabilným, rýchlym operačným systémom Windows Phone 8.1. Výhradu môžeme mať k chýbajúcemu slotu na pamäťovú kartu.

Novinka ponúka známy unibody dizajn, štvorjadrový 2,2 GHz procesor, 2 GB operačnú pamäť RAM a 32 GB vnútorný úložný priestor. Svoje dáta si môžete uložiť v cloudovej službe OneDrive, kde získate bezplatne 7 GB priestoru.

Veľký päťpalcový OLED displej dostal Full HD rozlíšenie 1 080 x 1 920 bodov so sklíčkom Gorilla Glass 3 a vysokou citlivosťou, takže v zime si pri ovládaní smartfónu môžete nechať na rukách rukavice.

ikona

Základné info: Nokia Lumia 930Nová vlajková loď prináša 5'' Full HD displej, štvorjadrový procesor, 20 Mpix fotoaparát s duálnym LED bleskom, podporu LTE, NFC a 2 420 mAh batériu. Škoda absencie slotu na pamäťové karty.

Na fotografovanie a nahrávanie videí poslúži 20-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním, duálnym LED bleskom, optikou Zeiss a technológiou Rich Recording. Nechýba ani predná kamera. Zvyšná výbava zahŕňa podporu rýchlej dátovej siete HSPA+ s prenosovou rýchlosťou do 42 Mbps, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, DLNA, NFC i FM rádio. Batéria s kapacitou 2420 mAh podporuje aj bezdrôtové nabíjanie.

Orientačná cena: 483 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

aston147 14.07.2014 - 20:12

Uz ju mam od piatku a estujem v plnom prude :), teda skor netestujem uz len pouzivam. WP 8.1 sa blizi velmi blizko iOS, myslim charakterom, takze je uplne hassle free. Dal som 930 sancu do septembra kym nedojde novy ajfon. Naposledy som mal WP 8X a musim uznat, ze sa wokna posunuli. Presiel som na Lumiu z HTC Oné a jediná vec, ktorá mi chýba je diealer v porovnaní s Adroidom a konkrétne ten v HTC. Rapdialer na WP je onicom (pre mna). Ale kedze som z iOs zvyknuty tak to nie je ziadna drama. Myslim, ze by som na Lumii vedel fungovat aj normalne, keby som doma nemal cely apple enviroment. btw. ajfon som vymenil za HTC len kvoli displeju, ale android nie je moja salka kavy.

Celá diskusia 1 príspevok