Samsung NFC EB-EG900B: náhradná 3 500 mAh batéria pre Galaxy S5

Výhodou odnímateľných batérií je práve možnosť kedykoľvek vymeniť vybitý akumulátor za nový, s plnou silou. Samsung pre svoje high-endy pravidelne prináša aj náhradné batérie, ktoré vás môžu v kritických situáciách zachrániť.

Výdrž batérie na jedno nabitie nie je stále na takej úrovni, ako by sme si predstavovali. Pri väčšom zaťažení smartfónu sa nám môže stať, že nám bude batéria už v polovici dňa signalizovať, že súrne potrebuje dostať novú dávku energie. Pokiaľ nie sme doma či v kancelárii alebo hocikde v blízkosti elektrickej zásuvky a nemáme pri sebe ani nabíjačku, problém je na svete.

ikona

Recenzia: Samsung Galaxy S5 - lepší, než sa na prvý pohľad zdáRecenzia vodeodolnej vlajkovej lode s 5,1'' Full HD displejom, Androidom 4.4, snímačom odtlačkov prstov a integrovaným meračom srdcovej frekvencie.

Novinka s produktovým číslom NFC EB-EG900B3 500 mAh kapacitu, čo je o 700 mAh viac než dostal do vienka originál, a samozrejme i podporu NFC. Súčasťou balenia je aj náhradný zadný kryt, ktorý má navyše tú výhodu, že viac chráni objektív zadného fotoaparátu, ktorý teraz už tak nevytŕča. Za čo vďačíme práve väčšej hrúbke silnejšej batérie, ktorá sa tým pádom pod pôvodný kryt nezmestí.

Záložný zdroj si môžete objednať v čiernej alebo bielej verzii aj cez slovenské e-shopy, cena sa pohybuje na úrovni približne 33 eur. Dostupnosť výrobku sa očakáva snáď koncom júla.

Zdroj: pricemania.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu