Na jeden záber: Samsung Galaxy Note 3 Neo

Objektívom redakčnej kamery sme sa pozreli na odľahčenú verziu tabletofónu Galaxy Note 3 s 5,5’’ HD displejom, dotykovým perom a 3 100 mAh batériou.

Samsung Galaxy Note 3 Neo je slabšie vybavený súrodenec tabletofónu Galaxy Note 3. Do výbavy dostal slabší procesor, nižšie rozlíšenie displeja i veľkosť uhlopriečky, "len" 8-megapixelový fotoaparát, o tretinu menej RAM a o 100 mAh nižšiu kapacitu batériu, ktorá však vzhľadom na menej náročnú výbavu zabezpečí veľmi slušnú výdrž.

Dizajn je takmer na nerozoznanie, menšie rozdiely si všimneme až pri pohľade na zadnú stenu. Imitácia kože ostala. Na testovanie sme dostali model šesťjadrovým procesorom Exynos 5 Hexa, 2 GB RAM a 16 GB vnútornou kapacitou. Operačný systém Android beží vo verzii 4.3 Jelly Bean spolu s grafickou nadstavbou TouchWiz UI, v ktorej nechýbajú známe softvérové vychytávky Samsungu. Super AMOLED displej s 5,5-palcovou uhlopriečkou má HD rozlíšenie 720 x 1 280 bodov.

ikona

Recenzia: Samsung Galaxy Note 3 Neo - odľahčené delo alebo prezlečený veterán?Recenzia odľahčenej verzie tabletofónu Galaxy Note 3 s 5,5'' HD displejom, 8 Mpix fotoaparátom, Androidom 4.3, dotykovým perom S Pen a dobrou výdržou.

Fotografie a videá vo Full HD rozlíšení zhotovíte 8-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Na videohovory využijete prednú 2 Mpix kameru. Vo výbave nájdete všetko potrebné: podporu HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, microUSB konektor s funkciou MHL na pripojenie extrených zariadení cez HDMI kábel, NFC, infraport i 3,5 mm jack.

Na jeden záber: Samsung Galaxy Note 3 Neo

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu