Na jeden záber: Huawei Ascend P7

V našej sérii krátkych videí pokračujeme pohľadom na vydarený, elegantný smartfón s krásnym 5’’ Full HD displejom. Škoda len pomalšieho procesora.

Huawei Ascend P7 je nástupcom minuloročného modelu Huawei Ascend P6, od ktorého prebral dizajn so zaoblenou spodnou stenou, unibody konštrukciu a 6,5 mm štíhle telo. Za primeranú cenu dostanete krásny stroj s veľmi slušnou výbavou.

Novinka sa od predchodcu líši väčším displej s vyšším rozlíšením, podporou LTE i NFC a vylepšenia sa dočkali aj obidva fotoaparáty. Kapacita batérie narástla o 500 mAh a predná aj zadná strana sklenenej konštrukcie je chránená odolným sklíčkom Gorilla Glass. Smartfón síce dostal silnejší procesor Hisilicon Kirin 910T taktovaný na 1,8 GHz a grafiku Mali-450, no pri dlhšom používaní sa predsa len objavili pomalšie rekacie.

ikona

Recenzia: Huawei Ascend P7 - štýlová placka pre fanúšikov selfiesRecenzia vlajkovej lode s pútavým dizajnom, kvalitnou konštrukciou, 5'' Full HD displejom, spomalenými reakciami, 8 Mpix prednou kamerou a priemernou výdržou.

Ascend P7 sa pýši päťpalcovým displejom s Full HD (1 080 x 1 920 b.) rozlíšením. Operačná pamäť RAM má 2 GB, vnútorná kapacita narástla na 16 GB. V bočnej stene nechýba slot na microSD kartu. Operačný systém Android beží vo verzii 4.4.2 KitKat a je doplnený o šikovnú používateľskú nadstavbu Emotion UI 2.3 s množstvom softvérových vylepšení.

Na fotografovanie a nahrávanie Full HD videí poslúži 13-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom, predná kamera s 8-megapixelovým snímačom poteší hlavne milovníkov dnes tak populárnych selfie. I touto kamerou zhotovíte videá v rozlíšení 1 920 x 1 080 bodov, ich kvalita však neohúri. Medzi zvyšnú výbavu patrí podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass, NFC i FM rádio. Poteší 2 500 mAh kapacita batérie.

Na jeden záber: Huawei Ascend P7

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu