Tesco mobile: dovoz potravín z Tesca je odteraz zadarmo

Zákazníci Tesco mobile dostali ďalší benefit. Odteraz majú každý mesiac dovoz potravín cez službu Tesco Potraviny domov zadarmo. Stačí si objednať nákup nad 50 eur.

Tesco Potraviny domov mesačne využívajú tisícky zákazníkov vo vyše 90 mestách a obciach

Slovenska. Pohodlná služba, vďaka ktorej si môžete nechať doviezť svoj nákup z Tesca až k dverám vášho bytu, je teraz pre zákazníkov Tesco mobile oveľa dostupnejšia.

“Stačí, ak si zákazník Tesco mobile cez službu Tesco Potraviny domov objedná nákup nad 50 €, a dovoz má zadarmo. Ak je zároveň členom nášho vernostného programu Clubcard, dostane k nákupu navyše 200 bodov," uviedla Zuzana Lošáková, komunikačná manažérka Tesco Stores SR.

Na získanie benefitu stačí poslať bezplatnú SMS správu na číslo 99333 s kľúčovým slovom POTRAVINY. Zákazník obratom dostane SMS so špeciálnym kódom. Získaný kód zadá v závere nákupu na www.tesco.sk/potravinydomov do poľa určeného na tzv. e-kupón. Následne má dovoz nákupu nad 50 € zadarmo a navyše 200 bodov na svoj Clubcard účet. Túto ponuku môže využiť každý zákazník Tesco mobile raz za kalendárny mesiac. Bez ohľadu na to, či je zákazníkom s kartou na dobíjanie kreditu alebo paušálom tri100.

ikona

Tesco mobile: dvojnásobok kreditu a volania zadarmoVirtuálny operátor Tesco mobile prináša od 3. apríla 2013 pre svojich zákazníkov predplatených kariet a členov programu Clubcard dvojnásobok kreditu pri každom dobití. Navyše si môžu medzi sebou volať úplne zadarmo.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu