Orange: Huawei MediaPad M1 8.0 v akciovej ponuke

Orange sa pripravuje na spustenie LTE siete a do ponuky dotovaných zariadení pridal osempalcový tablet s HD displejom, slotom na SIM kartu a podporou LTE.

Huawei MediaPad M1 8.0 bol predstavený na tohtoročnom veľtrhu MWC 2014 v Barcelone. Tablet s hliníkovým telom a prednými stereo reproduktormi má hmotnosť 329 gramov a hrúbku 8 mm.

ikona

Základné info: Huawei MediaPad M1 8.0Cenovo dostupný, osempalcový tablet s hliníkovým telom, HD displejom, štvorjadrovým procesorom, 5 Mpix fotoaparátom, stereo reproduktormi a slotom na SIM kartu. (živé fotografie)

Vo vnútri pracuje štvorjadrový procesor taktovaný na 1,6 GHz a 1 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 8 GB priestor je možné rozšíriť pamäťovými kartami do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android 4.2 Jelly Bean je doplnený o grafické prostredie výrobcu.

Pod odnímateľnou zadnou časťou sa nachádza vedľa slotu na pamäťovú kartu aj miesto pre SIM kartu. Zariadenie okrem technológie HSPA+ s maximálnou prenosovou rýchlosťou do 42 Mbps podporuje aj siete LTE. Z tabletu si budete môcť aj zatelefonovať alebo poslať SMS-ku. IPS displej s rámom tenkým iba 6 mm má rozlíšenie 1 280 x 800 bodov.

Fotografie a videá vo Full HD rozlíšení zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním, prisvetľovacia dióda však chýba. Na video chat poslúži predná VGA kamera. Medzi špecifikáciami nechýba Wi-Fi, GPS, Bluetooth ani DLNA. Batéria má kapacitu 4 800 mAh.

Tablet Huawei MediaPad M1 8.0 kúpite v Orangei od jedného eura. Plná cena zariadenia je 279 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu