Na jeden záber: Samsung Galaxy NotePro 12.2

V krátkom videu sme sa pozreli na dvanásťpalcový tablet radu Note s dotykovým perom, jemným rozlíšením, výkonným procesorom a 9 500 mAh batériou.

Samsung Galaxy NotePro 12.2 patrí medzi najväčšie zariadenie v portfóliu tabletov radu Galaxy. O jednoduchej mobilite a kompaktných rozmeroch sa tu hovoriť nedá, no určite si nájde svojich spokojných používateľov.

Dvanásťpalcový tablet je vlastne zväčšenou verziu modelu Galaxy Note 10.1 (2014 Edition). Takmer všetky špecifikácie ostali zachované, aj vysoké rozlíšenie displeja 2 560 x 1 600 bodov, len obrazovka sa natiahla na 12,2-palcovú uhlopriečku.

ikona

Recenzia: Samsung Galaxy NotePro 12.2 - neľútostný súperRecenzia špičkovo vybaveného tabletu s jemným 12-palcovým displejom, dotykovým perom S Pen, prepracovaným prostredím a bohatými možnosťami využitia.

Opäť sa tak stretávame s dvomi verziami procesorov, osemjadrovým Exynos 5 pri Wi-Fi a 3G verzii a štvorjadrovým Snapdragonom 800. O chod systému v našej LTE verzii sa staral výkonný chipset Snapdragon 800, ktorý pozostával zo štvorjadrového procesora taktovaného na 2,3 GHz a výkonnej grafiky Adreno 330. Operačná pamäť RAM má 3 GB, vnútorný 32 GB priestor je rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 64 GB. Operačný systém beží v najnovšej verzii Android 4.4 KitKat a batéria sa pýši kapacitou 9 500 mAh. V tele tenkom iba 8 mm nechýba ukryté dotykové pero S Pen, ktoré vám ponúkne nové možnosti využitia tabletu.

Konektivitu zabezpečuje dátová sieť HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, špeciálny konektor microUSB 3.0, audio jack aj infraport. Na fotografovanie a nahrávanie videí vo Full HD kvalite poslúži 8-megapixelový fotoaparát s prisvetľovacou diódou a automatickým zaostrovaním, na video chat nájdete prednú 2 Mpix webkameru.

Na jeden záber: Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu