Na jeden záber: Alcatel Onetouch Idol Alpha

Pred objektívom redakčnej kamery sme vyobracali elegantný android 4,7’’ HD displejom a slušnou výbavou. Zaujme priesvitným indikačným pásikom, zamrzí chýbajúci 3,5 mm audio jack.

Alcatel Onetouch Idol Alpha je , podľa nášho recenzenta Matúša, imidžovka ako remeň. Plastovú konštrukciu dopĺňajú kovové bočné steny a priesvitná horná i dolná časť smartfónu. Horná plní úlohu notifikačnej diódy. Diódy ukryté vo vnútri menia farbu v závislosti na aktuálnom režime telefónu - nabíjanie, prezeranie videa alebo pri upozornení na zmeškanú udalosť.

ikona

Recenzia: Alcatel Onetouch Idol Alpha - imidžovka ako remeňRecenzia elegantného androidu s indikačným pásikom, 4,7'' HD displejom a slušnou výbavou. Škoda chýbajúceho slotu na microSD karty a 3,5 mm konektora.

O chod systému a aplikácií sa stará štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM a operačný systém Android vo verzii 4.2 Jelly Bean. Vnútorný 16 GB priestor sa nedá, bohužiaľ, rozšíriť pamäťovými kartami. Dotykový displej s 4,7-palcovou uhlopriečkou a rozlíšením 720 x 1 280 bodov je pokrytý sklom odolným proti poškriabaniu a odtlačkom.

Fotografie a videá vo Full HD kvalite zhotovíte 13,1-megapixelovým fotoaparátom, ktorému nechýba automatické zaostrovania ani prisvetľovacia dióda. Vpredu nájdeme 1,3 Mpix web kameru. Na internet sa pripojíte nielen cez Wi-Fi sieť, ale aj technológiu HSPA+ s prenosovou rýchlosťou až 42 Mbps pre sťahovanie a 11 Mbps pre odosielanie súborov. Nechýba Bluetooth 4.0, GPS ani FM rádio s RDS. Či sa našlo miesto aj pre 3,5 mm jack nemáme zatiaľ overené. Batéria dostala kapacitu 2 000 mAh.

Na jeden záber: Alcatel Onetouch Idol Alpha

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

AdoP 18.06.2014 - 17:38

no vidite, staci do plexiskla vyrezat dieru na mobil a blikajuce diodky uz na nom svoju krasu dorobia.

Nightmare19.06.2014 - 00:31 Trvalý odkaz

Mne sa paci balenie tohoto modelu :)
a inac teraz sa da kupit priblizne za 260€ co je slusna cena

Celá diskusia 2 príspevky