Huawei Ascend G6 na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť aj elegantný, dobre vybavený android s 4,5’’ qHD displejom, štvorjadrovým procesorom, 8 Mpix zadným a 5 Mpix predným fotoaparátom.

Huawei Ascend G6 má dizajn so zaoblnými rohmi, s ktorým sme sa prvýkrát stretli pri predstavení Ascend P6. Výkon má na starosti štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragom s taktom 1,2 GHz a 1 GB operačná pamäť RAM. 4 GB vnútorná kapacita je rozšíriteľná microSD kartami do veľkosti 32 GB. Nepoteší však kapacita flash pamäte, teda miesta, kam si môžete ukladať nainštalované aplikácie, 1 GB priestor naozaj sklame.

Operačný systém Android beží vo verzii 4.3 Jelly Bean a je doplnený o novú verziu používateľského prostredia Emotion 2.0 UI. Displej dostal 4,5-palcovú uhlopriečku s rozlíšením 540 x 960 bodov. Na fotografovanie poslúži 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, predná kamera so širokouhlým záberom sa pýši 5 Mpix rozlíšením. So zadným fotoaparátom zhotovíte videá v HD kvalite, s predným maximálne vo VGA. Škoda.

ikona

Základné info: Huawei Ascend G6Novinka s dizajnom obľúbenej P6-ky prináša 4,5'' qHD displej, štvorjadrový procesor, 8 Mpix fotoaparát, 5 Mpix širokouhlú prednú kameru a nové používateľské prostredie Emotion 2.0 UI. (živé fotografie)

Zvyšné špecifikácie zahŕňajú podporu HSPA, vybrané trhy budú mať k dispozícii aj LTE, nechýba Wi-Fi, GPS, Bluetooth, DLNA, NFC, audio jack ani FM rádio. Batéria dostala kapacitu 2 000 mAh.

Orientačná cena: 198 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu