Telekom: Chytré balíky fixných služieb môžete kombinovať s Happy XL volania

Od 11. 6. 2014 uvedie operátor nové balíky fixných a mobilných služieb pre jednotlivca i rodinu. Vďaka duo-play a trile-play balíkom môžete každý mesiac výrazne ušetriť.

V marci tohto roka si operátor “upratal” v ponuke fixných služieb a predstavil novú Chytrú ponuku. Teraz do možnosti kombinovania zahrnul aj hlasový paušál Happy XL volania.

ikona

Telekom zjednodušuje ponuku pre pevnú linku a pridáva zľavy na paušály HappyTelekom si sype popol na hlavu a pripravil jednoduchšiu a prehľadnejšiu ponuku pevných služieb. Spustil veľké jarné upratovanie a chce sa sústrediť iba na vybrané, cieľové ponuky.

Telekom prináša balíky v dvoch kategóriách: pre rodinu a pre jednotlivca (respektíve dvojicu). Pri fixných službách sa dajú kombinovať dve i tri služby.

V rámci zjednodušenia Telekom ponúkne v balíkoch iba jeden mobilný program: Happy XL volania, ktorý obsahuje:

- neobmedzené volania do slovenských sietí, EÚ i na prijímanie hovorov v roamingu

- 500 MB dát

Pri súčasnom využívaní Chytrého balíka a programu Happy XL volania navyše získa zákazník aj ďalší benefit: neobmedzené SMS / MMS správy do všetkých sietí.

Chytrý balík s Happy pre jednotlivca a mladých

Tento balík obsahuje primárne dve fixné služby: internet a TV na úrovni L. Zákazník môže využiť kombinácie L+L, L+XL, XL+XL, prípadne zvoliť aj triple-play variant, ak má záujem aj o pevnú linku.

K tomuto Chytrému balíku získa program Happy XL volania za 23 € (bežná cena je 25,99 €). Program stojí rovnako s akciovým telefónom i bez neho. Základná ponuka obsahuje dve služby L za 24 € a Happy XL volania s neobmedzenými SMS za 23 €, spolu vyjde balík na 47 €.

Zákazník si môže ponuku upraviť o inú kombináciu duo-play i triple-play služieb a k sume za Chytrú ponuku prirátať 23 € za Happy XL volania pre výslednú cenu balíka.

ikona

Telekom: Happy XS Mini za 4,99 € s volaniami na 3 čísla zadarmoTelekom pridáva do portfólia paušálov Happy najmenší balíček s 30 predplatenými minútami a volaniami na tri ľubovoľné čísla bez ďalších poplatkov.

Chytrý balík s Happy pre rodinu

Balík pre rodinu obsahuje celú triple-play ponuku so službami aspoň na úrovni L, t.j. minimálna úroveň za 29 €. Zvoliť možno aj kombinácie: L+L+XL, XL+XL+L alebo 3 XL služby.

Z mobilných služieb obsahuje dva programy Happy XL volania spolu za 41 €. Prvý program stojí 30 € (môže byť s telefónom i bez neho), druhý program je bez telefónu za 11 €. Výsledná cena balíčka triple-play služieb a dvoch programov Happy XL volania s neobmedzenými SMS je 70 € pre celú rodinu.

Popri kombináciách Chytrého balíka má zákazník možnosť rozšíriť si aj počet programov Happy XL volania s neobmedzenými SMS-iek. Tretí a štvrtý program (bez telefónu) v tomto balíku možno získať po 11 €.

Telekom ponúkne nové kombinácie Chytrého balíka pevných služieb a Happy paušálov pre nových zákazníkov. Programy Happy XL volania si však môžu zákazníci aj dokúpiť k existujúcemu Chytrému balíku využívanom od 1. apríla 2014 respektíve neskôr.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 06.06.2014 - 17:15

To ste sem naschval hodili aby ujo Petris mal o com premyslat a vypisovat blaboliny :D

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne06.06.2014 - 17:48 Trvalý odkaz

veru ta diskusia posledne dni je zalostna...

galaxi09.06.2014 - 20:29 Trvalý odkaz

telekome si zrejme myslia, ze kazdy ma plat poslanca. Zderstvo sa da nazvat ponuka.

Celá diskusia 6 príspevkov