Telekom : voľné minúty z Happy využijete aj na hovory do EÚ a v roamingu

Balík voľných minút do všetkých sietí z paušálov Happy dostáva nové, oveľa širšie využitie. Okrem volaní do všetkých sietí v SR ho môžete využiť na volania do Európskej únie a na prichádzajúce hovory v roamingu v krajinách EÚ.

Telekom na dnešnom posedení s novinármi predstavil okrem najmnešieho programu Happy XS Mini aj novú možnosť využitia predplatených minút v paušáloch Happy.

Volania do všetkých slovenských sietí ostávajú, pribudli nové možnosti uplatnenia:

- na volania do pevných i mobilných sietí v krajínách Európskej únie

- na prijaté hovory v roamingu v krajinách EÚ

ikona

Telekom: Happy XS Mini za 4,99 € s volaniami na 3 čísla zadarmoTelekom pridáva do portfólia paušálov Happy najmenší balíček s 30 predplatenými minútami a volaniami na tri ľubovoľné čísla bez ďalších poplatkov.

Od 11. júna 2014 tak môžete kľudnejšie prijímať hovory na letnej dovolenke bez strachu, že sa vám zbytočne navýši faktúra. Počet predplatených minút v paušáloch sa nemení. Pri programoch Happy XL volania, Happy XL a Happy XXL sa neobmedzený balíček volaní uplatní na domáce volania do všetkých sietí v SR bez obmedzení, na volania a prijímanie hovorov v EÚ bude určených zdieľamých 1 000 minút.

Nová možnosť využitia voľných minút platí len pre nové aktivácie (noví zákazníci aj tí, čo si predlžujú zmluvu), pre existujúcich zákazníkov zatiaľ platí minuloročná roamingová ponuka. Nová sa už pripravuje, výrazne sa v nej znížia ceny za dáta. Operátor ju prinesie pravdepodobne v júli.

ikona

Telekom: ponuka letného roamingu (Chorvátsko už v zóne 1)Telekom prináša od stredy 5. júna 2013 novú roamingovú ponuku s možnosťou určovania vlastného dátového limitu. V EÚ a vybraných krajinách môžete volať už od 13 centov za minútu hovoru. S minútovou tarifikáciou.

Od júla tohto roka zároveň začnú platiť nové ceny za roaming, podľa nariadenia Európskej únie. Volania z krajín EÚ na Slovensko nás budú stáť 23 centov za minútu, za prichádzajúci hovor bude maximálna cena 6 centov za minútu. SMS-ky zlacnejú na 7 centov a za jeden megabajt prenesených dát si operátor bude môcť účtovať maximálne 24 centov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

petris 06.06.2014 - 14:35

"Nová možnosť využitia voľných minút platí len pre nové aktivácie, pre existujúcich zákazníkov zatiaľ platí minuloročná roamingová ponuka. " prekvapenie sa zas nekona. len pre nove aktivacie. kaslat na vernych.

Tulipán06.06.2014 - 15:31 Trvalý odkaz

info z iného webu:

"Operátor Telekom od stredy mení systém voľných minút pre paušály Happy. Novým zákazníkom alebo pri predĺžení zmluvy k paušálom Happy sa budú voľné minúty míňať na hovory na Slovensku, do EÚ a na prijímanie hovorov v EÚ."

treba počkať do 11teho ako to vlastne bude a potom chváliť/kritizovať/rozoberať

Lenka Ivančíková06.06.2014 - 15:33 Trvalý odkaz

nove aktivacie nie su len novi, ale aj prolongujuci zakaznici. radsej to dopisem zrozumitelnejsie. :-)

Tulipán06.06.2014 - 15:36 Trvalý odkaz

ďakujem aj za petrisa :)

petris06.06.2014 - 15:55 Trvalý odkaz

off topic: naco zas zbytocne provokujes?

nejasne formulacie su zakladom spekulacii a zleho vykladu.

Celá diskusia 7 príspevkov