Google zariadenia a tri Motoroly dostávajú aktualizáciu na Android 4.4.3

Google zariadenia patria tradične medzi prvé, ktoré dostávajú novú verziu Androidu. Včera sa tešili z aktualizácie Nexusy, dnes majitelia smartfónov z Google Play edície a troch modelov od Motoroly.

Napriek tomu, že Motorola už od začiatku tohto roka nepatrí Google ale Lenovu, dostali jej tri modely novú verziu Androidu 4.3 medzi prvými.

Po smartfónoch a tabletoch radu Nexus a zariadeniach z Google Play edície, v ktorej nájdeme Samsung Galaxy S4, HTC One (M7), HTC One (M8), LG G Pad 8.3 a Sony Xperia Z Ultra, dostávajú Android 4.4.3 aj Motorola Moto X, Moto G a Moto E. Dostupnosť sa líši v závislosti na krajine a operátoroch.

Medzi novinky patrí, okrem vylepšenia stability a rýchlosti systému, nové prostredie aplikácie Telefón a Ľudia. Navyše Moto G a Moto X získajú aj nové funkcie priamo od Motoroly, medzi ktorými nájdeme vylepšený fotoaparát, možnosť pauzy počas nahrávania videa a aplikáciu Motorola Alert. Tá by mala v určitých intervaloch informovať vami vybrané kontakty o vaše polohe.

ikona

Motorola predstaví nový smartfón, v Európe bude oveľa aktívnejšiaVýrobca, ktorý sa v poslednom čase zameriaval najmä na USA, predstaví svoj nový smartfón v Londýne. Lenovo zároveň potvrdilo, že telefóny s logom Motoroly budú tento rok dostupné aj v západnej Európe.

Za čitateľský tip ďakujeme Milošovi

Zdroj: motorola-blog.blogspot.in

Diskusia k článku:

Začať diskusiu