Sledujte top seriály a dokumenty na smartfónoch či tabletoch vďaka HBO GO od Telekomu

Používate Magio Televíziu? Tak od 9. 6. môžete sledovať filmy, seriály alebo dokumenty HBO na vašom počítači, tablete alebo smartfóne.

Stovky hodín obsahu budú zákazníkovi v rámci služby HBO GO k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek prostredníctvom počítača, tabletu, smartfónu alebo Smart TV. Ponuka filmov sa obmieňa pravidelne každý týždeň a všetky tituly je možné sledovať v pôvodnom znení s titulkami alebo s dabingom. Každý zákazník môže sledovať videotéku na dvoch zariadeniach súčasne a celkovo môže mať zaregistrované až štyri zariadenia. Tieto zariadenia si môže meniť a manažovať v nastaveniach HBO GO, avšak maximálne môže vykonať päť zmien za mesiac.

HBO GO bude od 9. 6. 2014 dostupné všetkým zákazníkom Magio TV aj Magio Sat. Podmienkou je aktivovaný prémiový balíček HBO+Cinemax. Cena za službu je 2 € mesačne. V rámci aktuálne akciovej kampane Telekom prináša prvé tri mesiace používania služby zadarmo, pričom existujúci zákazníci balíčku HBO+Cinemax budú mať službu aktivovanú automaticky a stačí im prihlásiť sa na stránke hbogo.sk. Ponuka platí aj pre nových zákazníkov balíčka HBO+Cinemax.

Viac informácií zákazníci nájdu na stránke www.telekom.sk/hbogo.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu