Sony Xperia Z2 v ponuke Orangeu a Telekomu

Od 15. mája zaradili Orange i Telekom do ponuky akciových zariadení aktuálnu vode a prachu odolnú vlajkovú loď od Sony. Ponúka 5,2’’ Full HD displej, 21 Mpix fotoaparát a špičkovú výbavu.

V Soy Xperia Z2 nájdete všetko, čo by ste od high-endu očakávali. Kvalitnú konštrukciu, navyše odolnú proti sladkej vode (spĺňa špecifikáciu IP58), výkonný štvorjadrový procesor, 3 GB operačnú pamäť RAM a 16 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 64 GB.

Operačný systém Android beží vo verzii 4.4 KitKat a je doplnený o používateľské prostredie výrobcu. Oproti predchodcovi Xperia Z1 dostala novinka aj stereo reproduktory. Displej narástol na 5,2-palcovú uhlopriečku a opäť má jemné, Full HD rozlíšenie. Samozrejmosťou je odolnosť proti poškriabaniu.

ikona

Základné info: Sony Xperia Z2Nástupca minuloročnej vlajkove lode prináša 5,2'' Full HD displej, 3 GB RAM, 20,7 Mpix fotoaparát, OS Android 4.4 KitKat, plnú dátovú výbavu, vode i prachu odolnosť a 3 000 mAh batériu. (doplnené živé fotky)

Na snímanie fotografií a nahrávanie videí poslúži známy 20,7-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, s vlastným G objektívom. Rozlíšenie videa narástlo z Full HD na 4K alebo UHD kvalitu. Nechýbajú známe fotografické, zábavné aplikácie. Konektivitu zabezpečí technológia HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, microUSB s funkciou MHL, nechýba ani FM rádio s RDS. Kapacita batérie ostala na 3 200 mAh.

Na jeden záber: MWC 2014: Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z je v ponuke Orangeu dostupná od 210 eur za najvyšší paušál. Pre 20-eurový mesačný poplatok je cena stanovená na 550 eur, plná cena zariadenia je u operátora 630 eur.

V Telekome sa predáva za nasledovné ceny:

- 17 € mesačne pre programy Happy XL a XXL (s akontáciou 49 €)

- 17 € mesačne pre programy Happy L a XL volania (s akontáciou 99 €)

- 19 € mesačne pre programy Happy M (s akontáciou 99 €)

Pri programoch Biznis Star platia tieto ceny:

- 209 € pre Biznis Star*****

- 249 € pre Biznis Star****

- 389 € pre Biznis Star***

- 479 € pre Biznis Star**

- 589 € pre Biznis Star*

Plná cena u operátora je 670 eur.

Zdroj: orange.sk, telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu