Telekom: nové dátové ponuky pre paušály Happy a Biznis Star

Telekom od 15. mája uviedol novú ponuku pre paušály Happy a Biznis Star. Súčasní i noví zákazníci v nej získajú zmeny v internetovom objeme dát a službu ochrany smartfónu Eset Mobile Security na pol roka zdarma.

Nová podoba dát v Happy

Od 15. mája 2014 skončili dátovo obmedzené balíky pri programoch Happy. V schéme ich nahradila nová podoba: aj programy Happy XS, S a M, resp. XL volania už obsahujú internet v mobile v novej podobe bez ďalšieho účtovania dát.

Každý program má vyhradený objem dát, ktorý môže zákazník využiť plnou rýchlosťou – od 100 do 5 000 MB. Po vyčerpaní tohto objemu sa rýchlosť zníži na 32 kbps (Happy XS, S, M, XL volania) resp. 64 kbps (L, XL, XXL).

“Telekom

Zákazník si však bude môcť dokúpiť aj ďalší balík dát a opäť surfovať plnou rýchlosťou. Cena balíka je 2,99 € a jeho veľkosť sa líši podľa príslušného programu (pri Happy XS a S sa dá zvýšiť objem o 200 MB, pri M a XL volania o 500 MB, pri L, XL a XXL o 1 GB ako doteraz). Balík sa aktivuje SMS správou na čísle 12323 (príkazom 200MB ZAP/500MB ZAP/1GB ZAP).

Naďalej pokračuje aj balík 4G internet v mobile pre programy Happy M, L, XL volania a XL, ktorý za 4,99 € pridá 1 000 MB dát a prístup do 4G siete.

Nová podoba dát aj pre Biznis Star

Podobné zmeny nastanú aj pri programoch Biznis Star* a **. Po prekročení 200, resp. 500 MB a znížení rýchlosti sa ďalšie dáta nespoplatňujú a pribudne možnosť obnovenia plnej rýchlosti.

“TelekomEset Mobile Security na pol roka zdarma

Pre nových i existujúcich zákazníkov Happy a Biznis Star Telekom ponúkne službu Eset Mobile Security v Telekom edícii na 6 mesiacov zdarma.

Služba ponúka množstvo výhod pre ochranu smartfónu alebo tabletu - antivírovú ochranu v reálnom čase či anti-phishingová ochranu, ktorá chráni zariadenie pred pokusmi podvodných stránok s cieľom získať citlivé informácie používateľa ako mená, heslá a iné prístupové údaje.

Pri strate alebo krádeži zariadenia môže zákazník využiť funkciu Anti-Theft, napríklad môže na diaľku lokalizovať svoje mobilné zariadenie pomocou zvukovej sirény alebo GPS. Údaje v odcudzenom telefóne dokáže na diaľku zablokovať alebo kompletne vymazať.

Happy bez telefónu a odmena za vernosť

V ponuke ostáva aj lacnejšia verzia Happy bez akciového telefónu od 8,99 € mesačne.

Uplatňovať sa dá aj odmena za vernosť pri Happy a Biznis Star – získať zľavu na mesačný poplatok. Zľava sa uplatní nasledovne:

- 2 % za viac než 18 mesiacov

- 4 % za viac než 4 roky

- 6 % za viac než 7 rokov

- 10 % za viac než 10 rokov

- 12 % za viac než 15 rokov

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu