HTC One (M8) v akciovej ponuke Orangeu a Telekomu

Očakávaná horúca novinka sa objavila v akciovej ponuke dvoch našich operátorov. Aktuálna vlajková loď s 5’’ Full HD displejom poteší špičkovým hardvérom, vylepšenými stereo reproduktormi a OS Android 4.4 s najnovším prostredím HTC Sense 6.0.

HTC One (M8) je nástupcom minuloročnej vlajkovej lode HTC One. Opäť ponúka unibody konštrukciou, elegantný dizajn, kvalitný 5’’ displej s Full HD rozlíšením (1 080 x 1 920 b.) a UltraPixel kameru.

V smartfóne pracuje výkonný štvorjadrový procesor taktovaný na 2,3 GHz, 2 GB operačná pamäť RAM a operačný systém Android vo verzii 4.4.2 KitKat. Samozrejmosťou je známe prafické prostredie HTC Sense, tentoraz v najnovšej verzii 6.0. Vnútorná 16 GB kapacita sa dá konečne rozšíriť pomocou microSD kariet, a to až do veľkosti 128 GB.

ikona

Recenzia: HTC One (M8) - väčší, lepší a hlasnejšíSolídny nástupca minuloročného HTC One je v mnohých smeroch lepší, no majiteľa predchodcu nemusí veľmi zaujímať.

Na zadnej strane sú dva fotoaparáty s vylepšeným prostredím. UltraPixel kamera (známa z HTC One) s rozlíšením 4 Mpix a druhá na zaznamenanie hĺbok. Slúži napríklad na vytváranie špeciálnych 3D snímok alebo snímok s 3D efektom, ktorý si môžete všimnúť len pri ich prezeraní v galérii prístroja. Blesk je duálny, a má dve farby. Predná kamera dostala päťmegapixelový snímač. Videá zhotovíte vo Full HD rozlíšení, nechýba optická stabilizácia obrazu, ani známe fotografické funkcie, ako HTC Zoe alebo Video Highlights.

Medzi špecifikáciami nechýba nič dôležité. Nájdete tu podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, DLNA, NFC, microUSB konektor s funkciou MHL i USB host a FM rádio s RDS. Kapacita batérie narástla na 2 600 mAh.

Na jeden záber: HTC One M8

HTC One (M8) nájdete v ponuke Orangeu v cene od 200 eur pre najvyšší, stoeurový paušál. Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 620 eur. Zákazník pri zakúpení smartfónu získa navigáciu Sygic na jeden rok zadarmo a v balení nájde aj ochranný kryt.

V Telekome je HTC One (M8) dostupné za tieto ceny:

- 16 € mesačne pre programy Happy XL a XXL (+ akontácia 49 €)

- 16 € mesačne pre programy Happy L a XL volania (+ akontácia 99 €)

- 18 € mesačne pre program Happy M (+ akontácia 99 €)

V biznis segmente platia nasledujúce ceny:

- 179 € pre Biznis Star*****

- 219 € pre Biznis Star****

- 359 € pre Biznis Star***

- 449 € pre Biznis Star**

- 559 € pre Biznis Star*

Zdroj: orange.sk, telekom.sk,

Diskusia k článku:

Michal 02.05.2014 - 09:39

No, o tej akcii sa da polemizovat . 200€ za telefon pri 100€ pausaly. :-) To si asi len u nas mozu dovolit. :-)

Peter Sauer06.05.2014 - 14:05 Trvalý odkaz

To bude asi omyl. Podľa ich metódy výpočtu tam má byť 20€, aj keď pri takejto výške by som zákazníkovi daroval 2 ks. :-)

Celá diskusia 2 príspevky