Motorola VE66

ZÁKLADNÉ INFO o high-ende Slajder s 5 Mpix fotoaparátom, FM rádiom s RDS, podporou EDGE a Wi-Fi.

Základné parametre:

konštrukcia: vysúvacia,

OS: vlastný,

procesor: ???,

frekvencie: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz,

rozmery: 103 x 50 x 15 mm,

dĺžka otvoreného prístroja: ???,

hmotnosť: 110 gramov (zistená: ???),

displej: aktívny, 262 144 farieb, 240 x 320 b., uhlopriečka 56 mm (2,2"),

fotoaparát: 5 Mpix (2 584 x 1 938 b.), LED blesk, autofókus, stabilizátor obrazu, záznam videí (pravdepodobne 320 x 240, 30 fps),

pamäť: 110 MB + microSD (až do 32 GB),

správy: SMS, MMS, e-mail,

globálny prenos dát: GPRS, EDGE,

lokálny prenos dát: Bluetooth 2.0 + EDR, kábel (microUSB), mass storage (online), Wi-Fi,

hudba: MP3/AAC prehrávač, FM rádio (s RDS), A2DP,

ostatné: Java, (pravdepodobne) minimalizácia (Java) aplikácií, (pravdepodobne) multitasking, internetový prehliadač,

batéria: Li-Ion, 810 mAh,

výdrž: do 6,5 h hovoru / 400 h pohotovosti,

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg)

Neobsahuje/nepodporuje:

aktívny pohotovostný režim, xenónový blesk, RSS, UMTS, HSDPA, HSUPA, IrDA, 3,5 mm jack, rozpoznávanie hudby, videohovor, prehliadač dokumentov, GPS, blogovanie,

Softvérová verzia testovaného telefónu:

zatiaľ netestovaný

Obsah balenia:

neznámy

Tlačová správa:

SCHAUMBURG, Illinois – 26. november 2008 – Motorola, Inc. (NYSE: MOT) predstavila MOTO VE66 so zdokonalenou audio technológiou CrystalTalk, 5-megapixlovým fotoaparátom a MP3 prehrávačom s jednoduchým dotykovým ovládaním pre väčšiu kvalitu hovorov, ostrejšie obrázky a úžasný zážitok pri počúvaní hudby. Elegantný slajder tiež po prvýkrát v mobilnom zariadení od spoločnosti Motorola prináša „widgety“. Vďaka nim máte jednoduchší a neprerušovaný prístup k hocičomu, čo vás najviac zaujíma – či už športové výsledky, burzové akcie či kanály RSS a vaše obľúbené blogy.

Počuť a byť počutý

MOTO VE66 zosilňuje váš hovor a pomáha odstraňovať ruch pozadia za pomoci zdokonalenej technológie CrystalTalk, aby nič nevstúpilo medzi vás a váš hovor. Počínajúc vrcholnou kvalitou hlasových služieb až po prispôsobenú adaptáciu ruchu je technológia CrystalTalk schopná urobiť výrazný rozdiel, čo sa týka čistoty a zrozumiteľnosti hovorov aj v rušnom prostredí. Zariadenie VE66 ďalej zdokonaľuje kvalitu zvuku tým, že obsahuje druhý mikrofón, ktorý pomáha odstraňovať ruch okolia počas hovoru.

Foťte ako profesionál

MOTO VE66 zachytáva ostré a jasné fotografie veľmi jednoduchým spôsobom, každý tak v sebe môže objaviť fotografa. MOTO VE66 je vybavené množstvom funkcií, ktoré vyžadujete skôr od digitálneho fotoaparátu. Stlačením určeného tlačidla pre fotografovanie vaša VE66 rýchlo automaticky zaostrí, ak je to potrebné spustí blesk, stabilizuje záber a odstráni efekt červených očí – urobí všetko pre to, aby vaše zábery mali čo najvyššiu kvalitu pre tlač. Automatické sýtenie farieb urobí z bielej ešte belšiu, z čiernej černejšiu a ostatné farby budú verné skutočnosti. Použite funkciu pre širokouhlé fotografovanie a zobrazte svoje zábery na kvalitnom farebnom displeji.

Získajte hudobné a webové aktualizácie. Rýchlo.

Telefón MOTO VE66 vás vezme tam, kam chcete ísť, za pomoci dotykového kolieska FastScroll, ktoré vám umožňuje brázdiť cez menu a obsah veľkou rýchlosťou a s veľkou presnosťou. A nielen ovládanie je rýchle. Prehrávač MP3 s USB 2.0 umožňuje vysokorýchlostný prístup k údajom a prenosom do vášho počítača, zatiaľ čo s pripojením Wi-Fi je hračkou len tak surfovať po internete alebo zdieľať fotografie, audio alebo video súbory s priateľmi. So zabudovaným FM rádiom s RDS môžete aj na cestách objavovať čaro novej hudby.

Získavajte aktuálne informácie o počasí, športových výsledkoch, burzových akciách, letoch, spoločnosti a novinkách zo sveta s widgetmi vo vašej MOTO VE66. Ide o vôbec prvé zabudovanie aplikácií widget do telefónu Motorola.

Telefón MOTO VE66 sa na trh dostane v prvom štvrťroku roku 2009.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 11.12.2008 - 14:27

hanci: velmi, velmi pekny fon, tesim sa :P

anonymous11.12.2008 - 17:32 Trvalý odkaz

mailox: nie je spatny, ale dost ma zarazila ta bateria...bude to mat dost ubohu vydrz

anonymous11.12.2008 - 19:07 Trvalý odkaz

defluo: no uz len chvilu pockam, kym zacnu robit kovove vecka s takouto vybavou a bude to idealne :)

anonymous11.12.2008 - 21:13 Trvalý odkaz

virus: lol lamz copiracke z motoroly kuknite Nokia E66 ini dizajn ale funkcie rovnake aj konstrukcia a toto - VE66 xDxD

anonymous14.12.2008 - 15:54 Trvalý odkaz

webportal: dizajn sa mi vobec nepá?i a k tomu má ve?mi malú baterku-už mi je jasné pre?o tam nedali xenón-bo by ju vybyl na jednom záblesku:)

Celá diskusia 12 príspevkov