Apple vydal aktualizáciu iOS 7.1.1

Menšia aktualizácia prináša opravu zistených chýb, tentoraz sa týka snímača odtlačov prstov Touch ID a problémov s možnou zlou odozvou klávesnice.

Majitelia zariadení s operačným systémom iOS majú možnosť aktualizovať si svoje iPhony či iPady na novú verziu s číselným označením 7.1.1. Poteší hlavne používateľov iPhonu 5S, pretože okrem oprav chýb a bezpečnostných aktualizácií prináša vylepšenie rozpoznávania odtlačkov prstov pri Touch ID na iPhone 5S.

ikona

Recenzia: Apple iPhone 5S - Napoleon z CupertinaRecenzia súčasnej vlajkovej lode, ktorá zaujme najmä snímačom odtlačkov prstov, 64-bitovým procesorom a vynoveným 8 Mpix fotoaparátom.

Apple opravil aj chybu, ktorá mohla ovplyvniť rýchlosť reakcií klávesnice a preč by mal byť aj problém pri používaní Bluetooth klávesnice a súčasne zapnutej funkcii VoiceOver. Takisto bol opravený príležitostný bug domácej obrazovky a používatelia iPhonu 4 by mali mať lepšiu odozvu a výkon.

Nový softvér môžete sťahovať po pripojení k počítaču cez iTunes, alebo bezdrôtovo rovno z mobilného zariadenia. Pokiaľ vám ju smartfón či tablet neponúkne sám, stačí ísť do Nastavení - Všeobecné - Aktualizácia softvéru a spustiť inštaláciu. Všetko vám zaberie iba niekoľko minút.

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

Dejvo 23.04.2014 - 16:23

Na iPhone 4S som nejaké extra zmeny nespozoroval. Zatiaľ.

Dejvo23.04.2014 - 17:27 Trvalý odkaz

No musím sa opraviť. Zdá sa mi že Safari a klávesnica fungujú ešte o niečo sviznejsie.

zemiak23.04.2014 - 17:29 Trvalý odkaz

Prosim vas, odkial to mate o zlepseni vykonu v iPhone 4? To mala priniest uz 7.1, nie?

Lenka Ivančíková23.04.2014 - 17:59 Trvalý odkaz

zo stranky applu, ale je mozne, ze to napisali hlavne v suvislosti s verziou 7.1

Celá diskusia 7 príspevkov