Prestigio MultiPhone 7500 na Slovensku

Výborne vybavený, cenovo dostupný 5’’ smartón s Full HD displejom, 13 Mpix fotoaprátom a 8 Mpix prednou kamerou si môžete kúpiť aj v slovenských obchodoch.

Prestigio MultiPhone 7500 zaujme zákazníkov, ktorí chcú výkonný mobil s jemným displejom a dobrým fotoaparátom za rozumnú cenu.

Dizaj je osviežený červeným pásiko, ktorý lemuje displej, zadný, neodnímateľný, kryt je z matného plastu. Konštrukcia je pevná a vďaka soft touch povrchu sa telefón veľmi dobre drží v ruke. Výkon má na starosti štvorjadrový procesor od MediaTeku s taktom 1,5 GHz a grafika PowerVR SGX544. V slovenských obchodoch sa stretnete s kombinácou 2 GB RAM a 32 GB ROM bez možnosti rozšírenia microSD kartami, na vybraných trhoch je aj verzia s 1 GB RAM a 16 GB vnútornou pamäťou so slotom na pamäťové karty.

Operačný systém Android beží vo staršej verzii 4.2 Jelly Bean, čo ale veľmi neprekáža. Systém je stabilný, nikde neseká a nmrzne. Displej s 5’’ uhlopriečkou dostal Full HD rozlíšenie (1 080 x 1 920 bodovov) a má dobrú čitatelnosť aj pri slnečnom počasí. Indikačná LED dióda vás upozorní na zmeškané udalosti.

Zadný fotoaparát poteší 13-megapixelovým rozlíšení, samozrejmosťou je automatické zaostrovanie a prisvetľovacia dióda. Predná kamera má, zatiaľ stále netradične, vysoké rozlíšenie - osem megapixelov. Obidva fotoaparáty patria v tejto cenovej kategórii k tým lepším. Za zhotovené snímky sa nemusíte hanbiť ani pri prezeraní v počítači. V aplikácii fotoaparát nechýba množstvo nastavení a funkcií.

ikona

Základné info: Prestigio MultiPhone 7500Výborne vybavený smartfón s 5'' Full HD displejom, švorjadrovým 1,5 GHz procesorom, OS Android 4.2, NFC, zadným 13 Mpix fotoaparátom a prednou 8 Mpix kamerou. Sklamaním môže byť 2 300 mAh kapacita batérie.

Medzi zvyšnými špecifikácimi nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, FM rádio, 3,5 mm jack ani NFC čip. MicroUSB konektor podporuje funckiu OTG, takže pripojenie napríklad USB kľúča nie je žiadny problém. Batéria disponuje kapacitou 2 300 mAh, hodnotou neohúri, no bežnému používateľovi ponúkne viac než jeden deň na jedno nabitie. V produktovom balení nájdete aj zadný ochranný kryt.

Novinku už v redakcii pre vás testujeme a naše postrehy z používania už čoskoro nájdete v pripravovanej recenzii.

Orientačná cena: 260 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

roman 09.04.2014 - 18:10

tak toto vyzera fakt dobre...a cena je podla mna fajn.ak to bude za tie 2GB ram a nie 1GB, tak sa vyplati...

Celá diskusia 1 príspevok