Začal sa 4. ročník súťaže aplikácií AppsRulezz 2014

V už štvrtom ročníku slovenskej vývojárskej súťaže majú vývojári šancu ukázať, čo zaujímavé vedia vytvoriť a skúsiť osloviť nielen odbornú porotu, ale i bežných používateľov.

Od 31. marca 2014 sa začalo prihlasovanie do štvrtého ročníka národnej súťaže najlepších aplikácií AppsRulezz 2014. Partnerom slovenských aplikácií je tak ako minulý rok spoločnosť Orange.

Prihlásiť sa môžu autori mobilných, TV a ďalších aplikácií vytvorených na Slovensku, ktoré boli uvedené na trh v kalendárnom roku 2013 alebo v roku 2014, najneskôr však do uzávierky súťaže, teda do 20. apríla 2014.

Vývojári mobilných aplikácií môžu svoje projekty vytvorené pre akúkoľvek mobilnú platformu prihlasovať prostredníctvom internetovej stránky www.apps.rulezz.sk. Aplikácie budú hodnotené v kategóriách Brandované, Nebrandované, Smartfón, Tablet, TV a Gadgets aplikácie.

Práve Gadgets sú novinkou štvrtého ročníka. Odborná porota v nej bude hodnotiť aplikácie určené pre iné prenosné zariadenia, ako sú napríklad smart hodinky, náramky, okuliare a podobne.

Najlepší vývojár bude ocenený titulom Orange App Developer roka a porota má právo najlepšej aplikácii spomedzi všetkých prihlásených udeliť prestížne ocenenie App Prix.

Odbornú porotu budú tvoriť víťazi minulých ročníkov, odborníci zo špecializovaných agentúr a z prostredia digitálneho biznisu, odborní novinári a zadávatelia.

ikona

Poznáme víťazov súťaže AppsRulezzTretí ročník súťaže AppsRulezz 2013 už pozná najlepšie slovenské aplikácie tohto roka a ich najúspešnejších autorov. Prihlásených bolo 166 aplikácií, pričom dominoval softvér pre smartfóny.

Zverejnenie shortlistu bude ako každý rok súčasťou najväčšej konferencie o mobilnom marketingu MobileRulezz 2014, ktorá sa tento rok uskutoční 6. mája 2014 v Hoteli Gate One v Bratislave. Výsledky budú známe na slávnostnom vyhlásení víťazov večer po konferencii v priestoroch bratislavského Connectu.

Zdroj: .apps.rulezz.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu