Alcatel Onetouch Pop C1 a C3 na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť lacné dual SIM androidy s cenovkou pod sto eur. Nenáročnému používateľovi ponúknu kompaktné rozmery, 3,5’’ alebo 4’’ uhlopriečku a základnú výbavu smartónov.

Alcatel Onetouch Pop C1 je najmenší model série Onetouch Pop a zaujme hlavne nenáročných používateľov, ktorí hľadajú mobil malých rozmerov za nízku cenu.

Vo výbave nájdete dvojjadrový procesor s taktom 1 GHz, 512 MB operačnú pamäť RAM, 4 GB vnútorný priestor (reálne dostupné sú 2 GB), slot na microSD kartu a dva sloty na SIM karty. Operačný systém Android beží vo verzii 4.2 Jelly Bean. HVGA rozlíšenie (320 x 480 b.) 3,5’’ displeja v tejto cenovej kategórii zrejme neprekvapí.

Na momentky a krátke WVGA videá poslúži 2-megapixelový fotoaparát, ktorému chýba nielen automatické zaostrovanie, ale aj LED dióda. Prekvapením môže byť prítomnosť prednej VGA kamery. Zvyšné špecifikácie zahŕňajú podporu rýchlej dátovej siete HSPA s prenosovou rýchlosťou do 21 Mbps, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, audio jack i FM rádio s RDS. Batéria dostala kapacitu 1 300 mAh.

ikona

Základné info: Alcatel Onetouch Pop C1 (4015)Lacný dual SIM android so slabou výbavou prináša 3,5'' HVGA displej, dvojjadrový 1 GHz procesor, 2 Mpix fotoaparátom bez LED blesku a 1 300 mAh batériu.

Alcatel Onetouch Pop C3 má podobnú výbavu ako menší súrodenec, ponúka však o niečo väčší 4’’ displej s vyšším WVGA rozlíšením (480 x 800 b.) a 3,2 Mpix fotoaparát. Tentoraz však bez prednej kamery. Dvojjadrový procesor je taktovaný na 1,3 GHz, operačná pamäť RAM má stále iba 512 MB a vnútorný priestor 4 GB.

Nechýbajú sloty na microSD a dve SIM karty. Aj tu je operačný systém Android vo verzii 4.2 Jelly Bean. Vo výbave však nechýba nič podstatné, nájdeme tu rýchlu dátovú sieť HSPA+ s prenosovou rýchlosťou do 21 Mbps, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS, FM rádio s RDS i 3,5 mm jack. Batéria má stále slabú kapacitu, iba 1 300 mAh.

ikona

Základné info: Alcatel One Touch Pop C3 (4033)Smartfón nižšej strednej triedy s OS Android 4.2, dvojjadrovým 1,3 GHz procesorom, 4'' WVGA displejom, 3 alebo 5 Mpix fotoaparátom bez AF a LED blesku, nízkou kapacitou pamäte a slabou batériou.

Orientačná cena:

Alcatel Onetouch Pop C1 - 68 € (Epicentrum.sk)

Alcatel Onetouch Pop C3 - 83 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu