Prichádza NAVIBOX 2!

reklama Predstavenie druhého čísla špeciálneho časopisu o navigáciách.

Po veľkom úspechu prvého čísla jediného slovenského časopisu venovaného GPS navigáciám, prichádza NAVIBOX 2 s množstvom zaujímavých článkov, reportáží, recenzií či noviniek zo sveta GPS navigácií. Okrem užitočných informácií vám NAVIBOX 2 prináša aj možnosť získať jednu zo 100 navigačných aplikácií Garmin Mobile

navibox

Ako sa rodia GPS mapy?

NAVIBOX 2 vám v úvode predstaví prácu ľudí z firmy NAVTEQ, ktorí s pomocou špeciálne upravených vozidiel a špičkových technológií zbierajú na našich cestách dáta pre GPS mapy budúcnosti.

navibox

Súboj najlepších GPS navigácií

Chceli by ste najlepšiu navigáciu dneška, ale neviete ktorá to je? My sme vybrali najlepšie modely piatich najpredávanejších značiek a porovnali sme ich v priamom súboji, pri ktorom sa ukázali ich silné, ale aj tie slabšie stránky.

navibox

Navigačný softvér Made in Slovakia

Michal Štencl založil pred pár rokmi s tromi ľuďmi „garážovú“ firmu a pustili sa do vývoja navigačného softvéru. Tá firma sa volá Sygic a po šiestich rokoch svojej existencie patrí medzi najrýchlejšie rastúce IT firmy v stredoeurópskom regióne. Jeho názory na súčasnosť a predovšetkým budúcnosť GPS biznisu si môžete prečítať v zaujímavom rozhovore.

navibox

GPS navigácia v novom Audi A6 Quattro

Testovali sme nové Audi A6 3,0 TDI quattro tiptronic, ktorého 240 koní v kombinácii so zabudovaným multimediálnym systémom MMI Navigation plus prekonáva všetko, čo ste doteraz zažili.

navibox

Mapy do každej Nokie

NAVIBOX 2 vám okrem množstva informácií o navigáciách pre automobily prináša aj recenziu jedného z najlepších navigačných softvérov pre mobilné telefóny, aký dnes môžete používať - Nokia Maps 2.0

navibox

Katalóg a recenzie GPS navigácií

Naše skúsenosti, postrehy, technické špecifikácie a množstvo fotografií, to všetko nájdete v recenziách 12 GPS autonavigácií. Okrem nich NAVIBOX 2 obsahuje aj najpodrobnejší katalóg 66 GPS autonavigácií a katalóg 56 telefónov s GPS.

navibox

Kde kúpite NAVIBOX 2?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopis NAVIBOX za 79 Sk (2,62 EUR) zakúpiť aj v sieti predajní NAVIGÁCIA, ktoré nájdete takmer v každom známom obchodnom centre po celom Slovensku. Taktiež môžete časopis získať ako darček ku kúpe GPS navigácie či k vybraným produktom v celej sieti 22 predajní NAY Elektrodom alebo v TOP partnerských predajniach, medzi ktoré patria ITONLINE, PRESNE.sk, GSM-SHOP v Bratislave či EPICENTRUM v Pezinku. NAVIBOX 2 si môžete objednať aj online v internetovom obchode www.PRESNE.sk.

NAVIBOX 3 – leto 2009

Tretie číslo časopisu NAVIBOX výjde 11. júna 2009 a nájdete v ňom zaujímavú tému venovanú aktualizácií máp v GPS navigáciách, pozrieme sa ako funguje revolučná služba TomTom Map Share a porozprávame sa s jedným z najväčších predajcov o tom, ako sa na Slovensku predávajú GPS navigácie.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 27.11.2008 - 19:26

Josa: Uz? sakra.. v sobotu idem kupit.:D

anonymous28.11.2008 - 10:02 Trvalý odkaz

Ronn: Je mozne este kupit aj prvy
navibox

anonymous29.11.2008 - 02:03 Trvalý odkaz

RoCa: Ahoj Ronn, Navibox 1 uz nie je mozne kupit. Ale v nasej redakcii by sa este vytlacok nasiel :)

Celá diskusia 3 príspevky