Na jeden záber: Alcatel Onetouch Idol Mini

V sérii našich krátkych videí sme nevynechali dvojsimkový android kompaktných rozmerov s priemernou výbavou. Zamrzí nízka kapacita RAM a s ňou súvisiace pomalé reakcie.

Alcatel One Touch Idol Mini poteší každého, kto hľadá cenovo dostupný dual SIM smartfón s dostatočnou výbavou, príjemným vzhľadom, tenkým telom a nízkou hmotnosťou.

Idol mini vychádza z modelu One Touch Idol. Medzi hlavné špecifikácie patrí 4,3-palcový displej s rozlíšením 480 x 854 bodov, dvojjadrový 1,3 GHz procesor a 512 MB operačná pamäť RAM. Tá je hlavnou príčinou občasných spomalených reakcií.

Zamrzí 8 GB vnútorný úložný priestor (dostupných 5,6 GB), ktorý sa nedá rozšíriť pamäťovými kartami. Na ukladanie aplikácií je však dostupných iba 2,2 GB. Operačný systém Android 4.2 Jelly Bean je doplnený o šikovné používateľské prostredie výrobcu.

ikona

Alcatel Onetouch Idol Mini - dvojsimkový lenivecRecenzia dual SIM androidu s 4,3'' WVGA displejom, OS Android 4.2, iba 512 MB RAM, slabým 5 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom, ale dobrou výdržou.

Na fotografovanie a nahrávanie HD videí poslúži 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Predná VGA kamera bude užitočná pri video chate alebo zhotovovaní autoportrétov. Nechýba podpora HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, audio konektor ani FM rádio s RDS. Batéria dostala kapacitu 1 700 mAh.

Na jeden záber: Alcatel Onetouch Idol mini

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu