Prestigio MultiPad Visconte v ponuke O2

V ponuke O2 nájdete aj desaťpalcový tablet s plnohodnotným OS Windows 8.1, slotom na SIM kartu, podporou USB OTG a kancelárskym balíkom Microsoft Office.

Prestigio MultiPad Visconte vám na cestách alebo v teréne poslúži ako jednoduchá náhrada za počítač alebo notebook.

V tablete beží operačný systém Windows 8.1. Ide o plnohodnotnú verziu, ako ju poznáme z počítačov. Používať tak môžete nielen známe dlaždice, ale aj tradičnú Pracovnú plochu, u mnohých používateľov stále obľúbenú oveľa viac než nový Metro style.

Spolu s pripojenou hardvérovou Bluetooth klávesnicou (predáva sa samostatne) môžete pohodlne pracovať, písať aj dlhšie texty, ako keby ste používali notebook. Cez microUSB konektor s funkciou USB host pripojíte aj myš či externý disk.

Nechýba ani nainštalovaný kancelársky balík Microsoft Office Home and Student. Systém Windows 8.1 podporuje technológiu Miracast, obrazovku tabletu tak môžete ľahko zdieľať na iné, väčšie podporované zariadenie. napríklad monitor alebo TV.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Vo Visconte pracuje dvojjadrový procesor Intel taktovaný na 1,46 GHz, o bezproblémový chod aplikácií sa stará 2 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný úložný s 32 GB kapacitou má reálne použiteľných iba 8 GB. Zvyšok zaberá systém a nainštalované aplikácie. Našťastie nechýba slot na microSD kartu do veľkosti 64 GB.

Nad 10-palcovou obrazovkou s HD rozlíšením 1 280 x 800 bodov nájdeme VGA kameru. Medzi špecifikáciami nechýba Wi-Fi, miniHDMI, 3,5 mm jack, microUSB konektor s podporou USB 3.0 ani Bluetooth 4.0. Batéria disponuje kapacitou 4 000 mAh.

ikona

Základné info: Prestigio MultiPad Visconte Tablet s plnohodnotným OS Windows 8.1, dvojjadrovým procesorom, 10'' HD displejom, USB OTG, microUSB 3.0 a miniHDMI konektorom. V predaji budú aj zariadenia s podporou 3G. (živé fotografie)

Prestigio MultiPad Viscconte už v redakcii testujeme a recenzia sa na našom webe objaví už čoskoro.

Prvé postrehy kolegu Mateja: Vďaka plnohodnotnému Win 8.1 sa treba pripraviť na to, že tablet nebude vhodný pre deti, na hry alebo pre používateľov, ktorí hľadajú perfektne fungujúce zariadenie hneď po prvom vybratí z balenia, hoci hmotnosť, hrúbka, výdrž a cena môžu byť porovnateľné s tabletmi s Androidom. Vďaka podpore klasických PC programov ide naopak o ideálne zariadenie pre jednoduchú prácu na cestách, najmä v spojení s Bluetooth klávesnicou s TouchPadom PBKB03 v cene okolo 60 €.

Tablet v bielej farbe si u O2 môžete kúpiť cez e-shop operátora za 338,72 €, pri kúpe so službou O2 Mobil+ vás konečná cena za zariadenie vyjde na 366 eur. S Platinovým O2 paušálom zaplatíte 78 eur.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu