Prestigio MultiCloud: 200 GB úložisko na jeden rok zadarmo

Prestigio v spolupráci s firmou SurDoc uviedlo novú cloudovú službu. K vašim uloženým šifrovaným dátam sa okrem vás nikto nedostane. Neskôr si môžete priestor bezplatne rozšíriť jeho aktívnou podporou na sociálnych sieťach.

Prestigio MultiCloud je postavený na systéme SurDoc, ktorý používa ako šifrovací kľúč samotný súbor, ku ktorému má prístup iba vlastník. Podľa vyjadrení spoločnosti, je tak možné skutočné 100 % zabezpečenie dát v cloude.

“U väčšiny poskytovateľov cloudových úložísk môžu zamestnanci prezerať dáta používateľov. Títo poskytovatelia nedokážu zaručiť, že zvedavý alebo nečestný zamestnanec nebude ďalej odhaľovať alebo distribuovať používateľský obsah, pokiaľ nie sú dáta šifrované a firma nemá prístup k šifrovaciemu kľúču. S bezpečnostnou technológiou TruPrivacy, ktorú využíva služba Prestigio MultiCloud, nemôže čítať a používať vaše súbory nikto okrem vás,” sľubuje Alex Wang, výkonný riaditeľ spoločnosti SurDoc.

Ihneď po registrácii do MultiCloudu (pomocou identifikátora Prestigio ID), získate 200 GB priestoru zdarma na jeden rok. Neskôr si môžete priestor bezplatne rozšíriť jeho aktívnou podporou na sociálnych sieťach. Bezplatne môžete získať až 1 TB priestoru. Stačí služby SurDoc odporúčať priateľom, zdieľať súbory, lajkovať na Facebooku alebo retweetovať. Každá takáto aktivita prináša viac bezplatného priestoru.

“Prestigio

Vďaka technológii VisiDoc máte istotu, že váš súbor sa bude dať otvoriť a prezerať v pôvodnom formátovaní na akomkoľvek zariadení. Táto technológia konvertuje dokumenty do podoby obrázkov a uľahčuje tak prezeranie pri súčasnom zachovaní pôvodného vzhľadu súboru. V MultiCloude vám navyše umožní dokumenty označovať, komentovať alebo dokonca aj podpisovať.

Služba ponúka jednoduché a rýchle prenášanie komprimovaných a šifrovaných súborov cez internetové pripojenie na úložisko. Nechýba automatická záloha vašich dát vždy, keď ste pripojení k internetu. MultiCloud neustále ukladá nové súbory a všetky zmeny v existujúcich súboroch.

“Prestigio

Cloudové úložisko neslúži len na ukladanie dát, ale prostredníctvom príslušných funkcií môžete odosielať súbory a odkazy na vaše účty sociálnych sietí. Rovnako tak môžete priložiť súbor do e-mailu.

Aplikáciu MultiCloud nájdete vo všetkých telefónoch a tabletoch Prestigio vyrobených od februára tohto roka, do starších zariadení si ju budete môcť stiahnuť cez Inštalátor Prestigio, ktorý je už vopred nainštalovaný v každom smartfóne i tablete výrobcu. Na redakčnom smartfóne však Inštalátor túto aplikáciu zatiaľ neponúkol. Pravdepodobne sa objaví po jeho update.

Zdroj: prestigio.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu