Na jeden záber: Lenovo Yoga Tablet 10

V sérii našich krátkych videí nájdete desaťminútový pohľad na šikovný tablet s inovatívnou konštrukciou, 10’’ HD displejom, stereo reproduktormi na prednej strane a výbornou výdržou.

Lenovo Yoga Tablet 10 rozoznáte od konkurencie už na prvý pohľad. Pevná konštrukcia úspešne svojím vzhľadom imituje kov. Na spodnej časti mu valcovitý tvar, ktorý usnadňuje držanie v jednej ruke a zároveň ukrýva 9 000 mAh batériu a výbornou výdržou na jedno nabitie.

Integrovaný stojan umožňuje viacrežimové používanie. V režime Naklonenia je tablet mierne podoprený, čo oceníte pri písaní, hraní hier alebo prezeraní internetu.

V režime Stojan je tablet takmer vo vzpriamenej polohe a vy môžete pohodlne sledovať film alebo viesť videohovor, napríklad cez službu Skype. Stereo reproduktory na prednej strane sú priemernej kvality.

O výkon zariadenia sa stará štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz a 1 GB operačnej pamäte RAM. Vnútorný úložný priestor môžete rozšíriť microSD kartami do veľkosti 64 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 4.2 Jelly Bean.

ikona

Základné info: Lenovo Yoga Tablet 10 (B8000-F)Desaťpalcový tablet s HD rozlíšením, kvalitne spracovanou inovatívnou konštrukciou s integrovaným stojanom, stereo reproduktormi, OS Android 4.2 a 9 000 mAh batériou.

Vo výbave nechýba Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, audio jack ani microUSB konektor s funkciou OTG. Fotografie a videá zhotovíte zadným 5-megapixelovým fotoaparátom, na video chat poslúži predná 1,6 Mpix kamera.

K tabletu si môžete dokúpiť originálne puzdro a šikovnú Bluetooth klávesnicu s touchpadom, ktorá poslúži aj ako kryt displeja.

Na jeden záber: Lenovo Yoga Tablet 10

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Me_Gusta 16.01.2014 - 22:51

keby má taký displej ako môj Nexus 10, tak ho berem bez rozmýšľania. Škoda, ale dúfam, že spravia verziu s lepším displejom ;)

Celá diskusia 1 príspevok